StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір яструба: треба за 21 секунду знайти папугу

16 травня 2024, 05:00
505
Розгадайте веселу, але вкрай непросту головоломку - всі шукають папугу, який полетів із клітки, а птах сидить неподалік і спостерігає за тим, що відбувається.
загадка
Знайдіть папугу за 21 секунду / IndiaTimes

Коли хочеться трохи відволіктися, можна порозгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають весело провести час у родинному колі або з друзями. Завдання допомагають тренувати мозок і вчать перемикати увагу. Цього разу нам потрібно знайти папугу, який втік із клітки.

Головоломка від IndiaTimes вкрай непроста, але допоможе перевірити винахідливість. Папуга перебуває поруч, поки всього шукають. А ось знайти птаха, що втік, не так то й просто.

На картинці - житловий будинок. Люди визирнули у вікно і дивляться на чоловіка, перед яким порожня клітка для птаха. Схоже, господар украй здивований тим, що папуга відкрив клітку і полетів погуляти.

відео дня

Дається 21 секунда! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете папугу / IndiaTimes

Не вдалося знайти папугу? Ловіть підказку: папуга - ліворуч, у верхньому кутку картинки. Він на балконі, сховався за собакою.

Разгадка
Якщо знайшли папугу, у вас дуже хороший зір / IndiaTimes

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти 3 відмінності на картинках із ведмедиком. На перший погляд, обидві картинки однакові, але це лише так здається.

Можете порозгадувати і головоломку для тих, у кого чудовий зір. Тут потрібно відшукати мавпу. Вона дуже добре сховалася в зоопарку серед жирафів, і її важко знайти.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Усього за 3 секунди потрібно спробувати знайти собаку. Він сховався серед овець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти