StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у орла: треба за 11 секунд знайти шприц

29 лютого 2024, 05:50оновлено 29 лютого, 21:21
1280
Спробуйте розгадати головоломку, яка змусить замислитися – в лабораторії, де дуже багато різних медичних предметів, потрібно відшукати шприц.
загадка
Знайдіть шприц за 11 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно переключитися і трохи відволіктися від звичних справ, саме час розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії дозволяють і повеселитися, і потренувати мозок. На цей раз нам потрібно відшукати шприц у лабораторії.

Головоломка від Jagranjosh цікава і досить проста. Ви одразу зможете її розгадати, лише уважно розглянете малюнок, щоб знайти те, що потрібно. Достатньо проявити свою кмітливість.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 9 секунд знайти яблуко

відео дня

На малюнку - лабораторія, де медики виконують різну роботу. У кабінеті безліч медичних предметів і десь серед них лежить і шприц. Загадка ускладнюється великою кількістю предметів у кабінеті.

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете шприц / Jagranjosh

Не вдалося знайти шприц? Ловіть підказку: подивіться по центру картинки і трохи лівіше. Шприц лежить на лабораторному обладнанні. Він праворуч від лаборанта з вусами і в синій шапці.

Розгадка
Якщо знайшли шприц, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете спробувати порозгадувати і інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 18 секунд знайти літеру N. На зображенні безліч літер Н, що дуже плутає погляд. Але якщо ви проявите уважність, то можете швидко знайти правильну відповідь.

Також можете розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір. Потрібно на зображенні, де мисливці і собаки, всього за 3 секунди знайти лисицю. Вона добре сховалася, тому відшукати тварину непросто.

А ще у нас є головоломка для тих, у кого зір, як у яструба. На зображенні вишні, а серед них потрібно відшукати помідор. Овоч так заховано, що для того, щоб його виявити, потрібно проявити справжню кмітливість.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти