StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 9 секунд знайти яблуко

6 лютого 2024, 05:30оновлено 6 лютого, 18:40
Спробуйте розгадати захопливу, але дуже хитру головоломку - потрібно серед різних предметів знайти зелене яблуко, яке від вас сховали на столі.
Загадка
Знайдіть зелене яблуко за 9 секунд / Times of India

Коли долає нудьга та рутина на роботі, можна розгадувати головоломки. Різні оптичні ілюзії допоможуть потренувати мозок і весело провести час. Цього разу нам потрібно відшукати зелене яблуко на столі.

Головоломка від Times of India весела, але вкрай непроста. Потрібно мати неабияку кмітливість і дуже гарний зір, щоб зрозуміти, де насправді заховано яблуко.

На малюнку - кімната, де багато різних речей і стіл. Десь на столі те саме зелене яблуко, яке потрібно відшукати. Завдання досить-таки непросте.

відео дня

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для веселих і кмітливих: треба за 9 секунд знайти лева, кішку і мишу

Дається лише 9 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете яблуко / Times of India

Не вдалося знайти зелене яблуко? Ловіть підказку: фрукт затиснутий між двома вазами поруч із картиною на лівій стіні кімнати.

Разгадка
Якщо знайшли зелене яблуко, ви дуже уважна людина / Times of India

Не засмучуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломку. Можете спробувати розгадати інші оптичні ілюзії. Наприклад, головоломку для тих, у кого чудовий зір. Там потрібно лише за 8 секунд знайти шахову фігуру "коня".

Також ви можете спробувати розгадати головоломку, де треба за 15 секунд знайти жабу. Ілюзія непроста, але коли ви здогадаєтеся, у чому підступ, швидко її розгадаєте.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Усього за 3 секунди потрібно знайти ананас, який відрізняється від інших фруктів. Уважно дивіться на картинку і ви знайдете правильну відповідь.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти