StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба знайти кролика за 10 секунд

12 лютого 2024, 05:30
Розгадайте надзвичайно складну головоломку для найуважніших людей - кролик настільки добре сховався в кімнаті, що відшукати його дуже непросто.
загадка
Знайдіть кролика за 10 секунд / Times Now

Коли повсякденна діяльність перетворилася на тривалу рутину, час розгадувати головоломки. Різні оптичні ілюзії дадуть змогу потренувати мозок, кмітливість і трохи розслабитися. Цього разу нам потрібно знайти кролика в кімнаті.

Головоломка від Times Now вкрай непроста. Візуально кролика в кімнаті складно помітити. Потрібно дуже уважно вивчати малюнок щоб зрозуміти, де ж він сховався.

На малюнку - кімната, в якій на ліжку спить дівчина. Поруч із нею спить і кіт. А от де кролик - питання ще те. Але він десь поруч. Дивіться уважно і, можливо, ви його все-таки знайдете.

відео дня
загадка
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете кролика / Times Now

Не вдалося знайти кролика? Тримайте підказку: кролик ховається на картинці праворуч, за вазою. Якщо ви туди подивитеся, то переконаєтеся - з-за вази стирчать рожеві вуха.

Разгадка
Якщо знайшли кролика, ви дуже уважна людина / Times Now

Не засмучуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломку. Спробуйте інші оптичні ілюзії. Наприклад, ви можете розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. Там вам за 15 хвилин доведеться шукати жабу в кімнаті.

Також можете спробувати розгадати оптичну ілюзію, в якій знадобиться за 3 секунди знайти ананас. Тут головне - вчасно зрозуміти, у чому фішка. І тоді ви швидко знайдете відповідь.

А ще в нас є головоломка для тих, хто має чудовий зір. Це вкрай непроста оптична ілюзія, де знадобиться лише 9 секунд, щоб знайти зелене яблуко, яке дуже складно побачити.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти