StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 8 секунд знайти "коня"

22 січня 2024, 05:00оновлено 22 січня, 14:22
129204
Розгадайте дуже незвичайну головоломку, яка змусить вас серйозно задуматися – потрібно серед шахових фігур знайти ту, що відрізняється від усіх.
Загадка
Знайдіть "коня" за 8 секунд / Jagranjosh

Коли вам нудно вдома або на роботі, саме час розгадувати головоломки. Цікаві оптичні ілюзії дозволять вам не лише потренувати мозок, але і корисно провести час. На цей раз нам потрібно відшукати зайву шахову фігуру.

Головоломка від Jagranjosh не дуже легка, потрібна буде максимальна концентрація. Можна спробувати зосередитися, відкласти на декілька секунд справи і розв`язати задачку.

Подобаються головоломки? Можете спробувати розгадати і таку: потрібно знайти рибу серед кішок: весела головоломка для людей з орлиним зором

відео дня

На малюнку - безліч шахових фігур "кінь". Ваше завдання - знайти таку фігуру, яка відрізняється від усіх.

Дається лише 8 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться на картинку, і ви обов'язково знайдете "коня" / Jagranjosh

Не вдалося розгадати головоломку? Ловіть правильну відповідь. Кінь, який нам потрібен, в п'ятому ряду праворуч, майже по центру.

Розгадка
Якщо знайшли "коня", ви людина з прекрасним зором / Jagranjosh

Не турбуйтеся, якщо не змогли розгадати оптичну ілюзію. Можна спробувати й інші головоломки. Наприклад, головоломку, де треба за 3 секунди знайти лисицю. У цієї лисиці є свій особливість, і якщо ви здогадаєтеся, у чому вона, то легко знайдете правильну відповідь.

Також у нас для вас є головоломка, в якій треба за 9 секунд знайти лева, кішку і мишу. Фішка ілюзії в тому, що всіх трьох тварин потрібно виявити швидко і практично одразу.

А ще у нас ви можете знайти головоломку для тих, у кого чудовий зір. Серед Дідів Морозів, які, схоже, зібралися для колективного фото, затесалася овечка. Її вам потрібно відшукати за 8 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти