StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти ананас

1 лютого 2024, 05:30оновлено 1 лютого, 15:23
81806
Розгадайте просту, але дуже хитру головоломку - вам потрібно буде відшукати особливий ананас, який відрізняється від усіх, які ви бачите на малюнку.
Загадка
Знайдіть ананас за 3 секунди / Jagranjosh

Часом кожному з нас вдома чи на роботі хочеться трохи відволіктися. У таких ситуаціях можна розгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії допоможуть потренувати мозок і трохи розслабитися. Цього разу потрібно знайти особливий ананас.

Головоломка від Jagranjosh досить проста, щоб її розгадати, не потрібно мати будь-які неабиякі здібності. Треба лише уважно подивитися на малюнок і швидко розглянути кожен ананас.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для веселих і кмітливих: треба за 9 секунд знайти лева, кішку і мишу

відео дня

На зображенні - безліч ананасів, вони зображені в декілька рядків. Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти особливий ананас, який відрізняється від усіх.

Дається лише 3 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви швидко знайдете особливий ананас / Jagranjosh

Не вдалося знайти особливий ананас? Ловіть підказку: ананас, який відрізняється від усіх, у другому рядку праворуч. Він обведений у червоний кружечок. Фрукт відрізняється від інших - у нього трохи інша структура шкірки, а відтінок кольору помаранчевий, тоді як у решти він жовтуватий.

Разгадка
Якщо знайшли ананас, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Не засмучуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломку. Пробуйте розгадувати інші оптичні ілюзії. Наприклад, головоломку, де треба за 7 секунд знайти черепаху. Вона сидить і спостерігає за тим, як люди прибирають у парку.

Також ви можете спробувати розгадати головоломку для тих, у кого зір яструба. Потрібно за 4 секунди знайти букву Y серед безлічі X. Уважно дивіться на малюнок і ви швидко знайдете правильну відповідь.

А ще в нас є оптична ілюзія, де треба за 15 секунд знайти жабу. У кімнаті, де спить дівчинка, багато іграшок. Проте сама жаба зачаїлася в несподіваному місці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти