StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для любителів футболу: потрібно знайти всі м'ячі всього за 20 секунд

29 березня 2024, 03:25
Головоломку потрібно розв'язати в обмежений час. І лише любителі футболу з дуже гострим зором зможуть впоратися із завданням.
Головоломка
Головоломки допомагають поліпшити навички сприйняття / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, mirror.co.uk

Тренувати розум так само важливо, як і тримати у формі тіло та качати м'язи. Один із найпопулярніших способів зберегти здоров'я мозку - це розгадувати кумедні головоломки, які змусять вас мислити неординарно.

Головоломки можуть підвищити когнітивну функцію, поліпшити навички сприйняття і навіть допомогти запобігти дегенеративним захворюванням, таким як деменція.

Якщо ви готові перевірити свої розумові здібності, чому б не спробувати розв'язати головоломку на футбольну тематику? Усе, що вам потрібно зробити, це знайти якомога більше футбольних м'ячів за 20 секунд.

відео дня

Подивіться на картинку. Ви побачите безліч різних м'ячів, перемішаних разом, включно з баскетбольними, бейсбольними, тенісними і навіть більярдними кулями та кулями для боулінгу. Але ви можете ігнорувати все це, оскільки головоломка вимагає, щоб ви зосередилися лише на футбольних м'ячах на зображенні.

Скільки футбольних м'ячів ви бачите?
Скільки футбольних м'ячів ви бачите? / Фото: mirror.co.uk

Ваше завдання - за 20 секунд знайти якомога більше футбольних м'ячів.

Отже, поставте таймер і порах*йте, скільки футбольних м'ячів ви зможете знайти.

Ви впевнені, що знайшли всі з них? Якщо ви хочете спробувати ще раз, щоб переконатися, ми можемо дати вам невелику підказку: вам потрібно буде знаходити більше одного футбольного м'яча за секунду. Це означає, що на зображенні понад 20 футбольних м'ячів.

Правильна відповідь: на зображенні ховаються 25 футбольних м'ячів. Чи вдалося вам знайти усі?

До речі, психологічні тести за картинкою можуть багато розповісти про характер і розкрити такі риси вашої особистості, про які ви не підозрювали. Якщо ви готові дізнатися більше про себе, то нова оптична ілюзія допоможе в цьому - Тест за картинкою: чи є у вас шосте відчуття.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти