StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 10 секунд знайти ігуану

25 березня 2024, 05:30
Розгадайте дуже незвичну і загадкову оптичну ілюзію - у красивому зеленому парку потрібно відшукати ящірку-ігуану, яка дуже добре сховалася від вас.
Загадка
Знайдіть ящірку-ігуану за 10 секунд / IndianTimes

Коли потрібно трохи відпочити від звичної діяльності, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії бувають різні, вони розвивають мислення та тренують концентрацію. Цього разу нам треба знайти ящірку-ігуану в парку.

Головоломка від IndianTimes дуже непроста, але захоплива. Щоб знайти зелену ігуану в зеленому парку, потрібно проявити небувалу кмітливість. Автори ілюзії зробили все, щоб заплутати нашу уяву.

На малюнку - зелений парк із деревами, лавочкою і ліхтарем. Наше завдання - знайти у цьому парку ящірку-ігуану. Десь тут вона сховалася.

відео дня

Дається лише 10 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете ящірку / IndianTimes

Не вдалося знайти ігуану? Ловіть підказку: вона ліворуч на гілці дерева. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо знайшли ящірку, ви дуже уважна людина / IndianTimes

Ви можете розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно за 6 секунд знайти злодія. Лиходій намагався потрапити до будинку, проте його прогнав собака. Утім, злодій так і не втік і його слід відшукати.

Також можна спробувати розгадати головоломку для тих, у кого зір яструба. На картинці розкидано безліч різних предметів. Потрібно за 11 секунд примудритися відшукати Ейфелеву вежу.

А ще у нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Знадобиться відшукати будиночок за 5 секунд. Будиночок не схожий на інші, і за відмітними ознаками його і потрібно буде відшукати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти