StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Де зберігати гроші вдома за фен-шуй для залучення багатства

14 березня 2024, 18:28
845
Щоб примножити ваші фінансові заощадження, потрібно зберігати їх у правильному місці.

Деньги
Де зберігати гроші вдома за фен-шуй / колаж: Главред, фото: pixabay.com/

Якщо ви замислюєтеся, де ж зберігати гроші в будинку для залучення багатства, то обов'язково скористайтеся практикою фен-шуй.

Створіть правильне сховище, де ваші гроші примножуватимуться, такі місця є в кожному будинку, пише dailyhoro.

відео дня

Де краще зберігати гроші вдома для залучення грошей?

Згідно з фен-шуй, гроші потрібно зберігати в південно-східній частині будинку - зоні багатства. А також необхідно створити найбільш сприятливі умови для грошей.

У чому краще зберігати гроші вдома?

Не можна зберігати гроші у відкритому просторі, найкраще використовувати шкатулку, але вона має бути дорогою. Забудьте про старі газети та аркуші паперу як схованку для фінансів, вони тільки відлякуватимуть ваше багатство. У результаті, отримаєте тільки збитки в грошовій сфері.

Також можна використовувати і порцелянову вазу, яку необхідно поставити на підвіконня, щоб сонячне проміння посилювало енергетику грошей.

Як краще зберігати гроші вдома?

Обов'язково наведіть порядок у тому місці, де ви зберігаєте гроші. Приберіть усе зайве, особливо старий і непотрібний мотлох, щоб негативна енергетика не заважала фінансовим потокам.

Виберіть своє улюблене місце в будинку і там зберігайте свої фінанси, але не використовуйте для цього коридор, оскільки через поріг надходить велика кількість негативу.

З точки зору фен-шуй, кухня - ідеальне місце для зберігання грошей, адже там часто збирається сім'я і відчуває позитивні емоції. Таким чином, ваші фінанси будуть у потоці позитиву, що сприятливо впливає на їхнє примноження.

Що таке фен-шуй?

Феншуй, або фен-шуй - даоська практика символічного освоєння (організації) простору. Адепти вважають, що за допомогою феншуй можна вибрати "найкраще" місце для будівництва будинку або поховання.

Заявлена мета феншуй - пошук сприятливих потоків енергії ци та їх використання на благо людини. Немає жодних наукових доказів того, що містичні вимоги феншуй реальні; наукове співтовариство відносить феншуй до псевдонауки, пише Вікіпедія.

Додамо, український мольфар Максим Гордєєв запевняє, що якщо зберігати гроші в правильних місцях, то вони постійно примножуватимуться.

А також розкрито п'ять 5 простих кроків на шляху до багатства. А все починається з прищеплення хороших звичок у повсякденному житті.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти