StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У дім прийде багатство: мольфар назвав 3 місця, де не можна зберігати гроші

25 листопада 2023, 05:30
121167
Український мольфар Максим Гордєєв запевняє, що якщо зберігати гроші у правильних місцях, то вони постійно будуть примножуватись.
где нельзя хранить деньги
Де не можна зберігати гроші вдома / Коллаж: Главред, фото: pexels

Багато людей намагаються відкласти гроші, щоб у складній ситуації не лишитися без копійки. Або ж, наприклад, якщо ви хочете придбати дороговартісну річ. Хтось тримає гроші на банківському рахунку, інші у банці чи під матрацом. Однак мало хто замислюється про те, де покласти гроші, щоб вони постійно примножувались.

Ви тільки уявіть, навіть в наших будинках і квартирах є місця, де категорично не можна зберігати гроші. Якщо покласти їх у таких заборонених місцях, то вони просто перестануть "працювати" і перейдуть у режим "сплячки".

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв розповів, де не можна зберігати гроші, якщо ви хочете жити у достатку та багатстві. Він переконаний, що якщо прислухатись до його порад, то гроші обов'язково будуть водитися і примножуватись у вашій родині.

відео дня

Де не можна зберігати гроші вдома

Мольфар зазначає, що гроші в жодному випадку не можна класти під матрац. Вся річ у тому, що гроші почнуть відпочивати у місці, яке призначене для вашого відпочинку. Вони переймуть на себе сонну енергетику та просто не зможуть працювати.

Гордєєв запевняє, що краще не ховати гроші у книжках. У кожному такому паперовому витворі мистецтва описується свій сюжет, нерідко він може бути драматичним. Ця драматична історія в майбутньому може передатися через ці гроші вам.

Найгіршим місцем, де можна покласти гроші, мольфар називає вікна. Саме біля них може бути протяг, який видує гроші з вашого дому. Щоб не залишитися без фінансової "подушки", краще не ризикувати і не зберігати гроші у таких місцях.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, де ніколи не можна зберігати гроші:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти