StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Удача, успіх, гроші та досягнення: 4 знакам зодіаку невимовно пощастить у березні

5 березня 2024, 14:49оновлено 8 березня, 11:36
Експерт по зірках Влад Росс розповів, які чотири знаки зодіаку знайдуть щастя в перший місяць весни.
3 знакам Зодіаку невимовно пощастить у березні
3 знакам Зодіаку невимовно пощастить у березні / колаж: Главред, фото: скріншот instagram firs_ph, pexels

У березні серед усіх 12 представників зодіакального кола буде три найщасливіших. Астролог Влад Росс склав гороскоп на березень 2024 року і назвав три знаки, яких обдарує доля. Про це він розповів Главреду.

Гороскоп на березень - місяць під знаком "плюс"

У Овна в березні 2024 року все буде добре. Овну вдасться досягти успіху і досягнень у тому разі, якщо він пройде проти своїх сумнівів. Варто проявляти максимальну активність у роботі. Також важливо уникати сварок із партнерами. Однак незважаючи на все це, у березні можуть трапитися напружені ситуації у стосунках із людьми. До того ж, у життя можуть навідатися кармічні партнери.

Сприятливі дні березня 2024 року для Овна: 2, 3, 21, 22, 25, 26, 27.

Несприятливі дні березня 2024 для Овна: 1, 7, 8, 14, 15, 28.

Також початок березня 2024 року принесе самотнім Овнам нове захоплення. Об'єктом симпатії стане людина, яка найімовірніше виявиться старшою. До того ж, не виключений службовий роман.

Друга половина місяця приверне Овна допомогти коханій людині. Буде важливо виявити живу участь у житті своєї другої половини.

Гороскоп на березень - чудовий місяць

У Близнюків у березні 2024 року все буде чудово. Цього місяця необхідно отримувати максимальну кількість інформації. Крім іншого, березень - сприятливий час для навчання, добре починати вивчення іноземних мов, підвищувати кваліфікацію і рівень освіченості. У цього знака зодіаку з'явиться шанс не тільки домогтися нового місця під сонцем, а й вирішити наболіле грошове питання.

Цілком можливі нові знайомства і шанувальники, а також пропозиції про ділове партнерство.

Сприятливі дні березня 2024 року для Близнюків: 2, 7, 9, 13, 17, 18, 25, 29, 30, 31.

Несприятливі дні березня для Близнюків: 3, 5, 10, 11, 19, 20, 24, 27.

У фінансовому плані березень для Близнюків буде рівним. В особистому житті цьому знаку захочеться пережити в коханні та стосунках щось хвилююче. У першій половині місяця можливі курортні романи. Близнюки цілком можуть дозволити собі невелику пригоду, але потрібно пам'ятати, що заграватися не варто.

Гороскоп на березень - успіх у фінансах

Левам завдяки хорошій інтуїції вдасться уникнути непотрібних спокус і водночас досягти успіху і у фінансових справах, і в коханні. Березень буде максимально вдалим для Лева, якщо він не здасть той гарний темп, який уже взяв. Також, у разі необхідності підтримки Леву слід шукати її вдома, найімовірніше, надати її зможуть родичі.

Сприятливі дні березня 2024 року для Лева: 3, 7, 8, 17, 18, 22, 30, 31.

Несприятливі дні березня для Лева: 5, 6, 12, 19, 20, 26, 27.

У фінансовій сфері в березні у Лева справи йтимуть неоднозначно. Можливий конфлікт із роботодавцем, але впадати у відчай не варто, все налагодиться, адже будуть нові можливості з новими діловими партнерами, завдяки яким представники знака зможуть казково розбагатіти.

Також Леву не варто відкривати душу людині одразу, навіть якщо вона йому сподобалася. Краще придивитися і дізнатися, як людина поводиться в різних ситуаціях, і лише після цього можна буде робити будь-які висновки.

А ось ті Леви, які перебувають у шлюбі, можуть відчути деяку відчуженість у стосунках, але це буде легко виправити, додавши романтики у стосунки.

Гороскоп на березень - зміни в житті

Рибам березень подарує шанс змінити багато чого в їхньому житті. Місяць пройде вкрай вдало. У Риб буде безліч можливостей змінити все, особливо в другій половині місяця. Особливо, що стосується роботи і кар'єри.

Сприятливі дні березня 2024 року для Риб: 5, 6, 10, 11, 15, 20, 25.

Несприятливі дні березня для Риб: 7, 8, 17, 26, 27.

Фінансовий гороскоп обіцяє Рибам приголомшливі перспективи. Вони сміливо можуть смітити грошима цього місяця - на них чекає вдале і вигідне вкладення коштів.

А ось в особистому житті необхідно бути цілеспрямованими в особистому житті. Така поведінка безсумнівно сподобається другій половині.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео з астрологом Владом Россом:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти