StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що потрібно встигнути зробити до 31 грудня, щоб новий рік був щасливим

28 грудня 2023, 15:59
1109
Главред розповість, які справи потрібно зробити до кінця року, щоб увійти в новий період з легкістю і радістю.
Що потрібно встигнути зробити до 31 Грудня
Що потрібно встигнути зробити до 31 Грудня / колаж: Гларвед, фото: скріншот

Зовсім скоро настане Новий рік, а значить, незважаючи на важкі часи, проходять останні моменти приготування до свята і прощання з роком, що минає. Цей час дуже відповідальний, адже потрібно встигнути зробити все, що не встигли зробити в минаючому році. Ми розповімо, що встигнути зробити до Нового року обов'язково, щоб вам було простіше скласти свій особистий план.

Що потрібно встигнути зробити до 31 грудня - особисте життя

Кожній людині, для якої важливий початок нового року, хочеться увійти в цей період з чистою душею і серцем. Для того, щоб на душі не висіло каменем минуле, варто постаратися вирішити всі невирішені питання у відносинах з людьми: попросити вибачення або пробачити, помиритися або розлучитися.

Також варто сміливо позбутися зайвого мотлоху в домі і винести на звалище все, чим ви давно не користуєтеся. Зараз саме час генерального прибирання.

відео дня

Також в кінці року варто подумати про те, які життєві уроки за рік ви встигли пройти, чого ви навчилися і чого хотіли б в наступному році.

Що потрібно встигнути зробити перед Новим роком - прості завдання

Перед Новим роком важливо всі справи розпланувати чітко. Необхідно встигнути заздалегідь продумати святковий стіл і закупити необхідні продукти. Також важливо прописати всіх, кого необхідно привітати, щоб не забути це зробити. Звичайно, варто по можливості завершити всі робочі справи і проекти. Крім іншого, не буде зайвим роздати те, що ви брали в борг.

Дивіться відео про те, що потрібно зробити до нового року:

@lifeflux66 Що обов'язщково треба зробити в грудні? ?️ Заповнити місячний планер, щоб все було на виду та Ви пам'ятали важливі дати місяця ✔️ Записати свій особистий чек-лист того, що вам треба зробити за цей місяць ? Підготуватись до Нового року: генеральне прибирання, очищення простору, подарунки, навичний настрій (більш детальну підготовку до НР буд працювати як завжди в #lf_за3тижнідо ) ? Підвести Підсумки 23 та побудувати Плани на 24 (це буду працювати в нашій книзі #lf_виснівкирокупланірку ) ? Завершити або довести до логічног кінця всі "хвстики"? Планувати фінанси місяця ?️ Спланувати канікули / вихідні (виставки, поїздки, каток, музеї тощо) для мене цей місяць буде про висновки та очищення. Про щоденну вдячність за ще один рік життя. Про Донаті, любов та повагу. Про що для тебе буде грудень? #новийрік#планер#блокнот# списокжеланий#список♬ original sound - LifeFLUX

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти