StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що робити, якщо не працює зв'язок: інструкції для Київстар, Vodafone або lifecell

12 грудня 2023, 08:45оновлено 12 грудня 2023, 09:27
1833
Дотримуючись цих кроків, користувачі зможуть мінімізувати проблеми з мережею і залишатися на зв'язку в умовах, коли це вкрай важливо.
Що робити, якщо не працює зв'язок
Що робити, якщо не працює зв'язок / Колаж Главред, фото: pixabay.com, unduk.ua

В умовах військових дій мобільний зв'язок в Україні іноді піддається істотним перебоям, створюючи незручності для користувачів.

Так і сталося 12 грудня, коли у роботі мобільного оператора Київстар стався масштабний збій. Абоненти заявляли про відсутність мережі. При спробі додзвонитися чують відповідь"мобільна мережа недоступна".

Фахівці Держспецзв'язку та НКЕК надали рекомендації, як вирішити проблеми з підключенням до мережі операторів Київстар, Vodafone або lifecell в екстрених ситуаціях.

відео дня

Що робити, якщо не працює мережа вашого оператора?

Спробуйте національний роумінг: Якщо мережа вашого оператора недоступна, спробуйте підключитися до мережі іншого мобільного оператора через національний роумінг.

Налаштуйте пристрій наступним чином:

  • Налаштування - Мобільна мережа - Оператор (виберіть доступну мережу Київстар, Vodafone або lifecell).
  • Для пристроїв iOS використовуйте Налаштування - Параметри - Стільникові дані - вибір мережі (Київстар, Vodafone або lifecell).
Що робити, якщо не працює зв'язок: інструкції для Київстар, Vodafone або lifecell
/ Фото: Главред

Перевантажте смартфон: Якщо підключення не встановлено з першого разу, перезавантажте свій смартфон і повторіть спробу. Переконайтеся, що "режим польоту" на пристрої вимкнено, оскільки в цьому режимі національний роумінг не активний.

Обмежте інтернет-трафік і вимкніть фонові завантаження: У разі відсутності мережі вашого мобільного оператора, спробуйте знизити споживання Інтернет-трафіку. Вимкніть режим автоматичного завантаження медіафайлів в месенджерах, Зайшовши в "дані і сховище" або "медіафайли" і вимкнувши опцію "фонові завантаження".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти