StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що буде, якщо не забрати посилку з "Нової пошти" - правила 2024 року

13 липня 2024, 04:23
2509
Багато українців користуються послугами "Нової пошти". Іноді не вдається прийти у відділення, тому треба знати, що відбувається з посилкою, якщо її не забирають.
посылка, Новая почта
Що робити, якщо не встиг забрати посилку з "Нової пошти" / Колаж: Главред, фото: flickr

Останні декілька років все більше українців надають перевагу "Новій пошті". Посилки приходять з дня на день, або ж у найкоротші терміни. Однак, іноді виникають непередбачувані ситуації. Тому потрібно знати, що робити, якщо не встиг забрати посилку з Нової пошти, чи як відмовитись від посилки.

Що робити, якщо не хочеш забирати посилку з Нової пошти

Буває, що товар, який ви замовили вже не актуальний. Але виникає питання, як відмовитись від посилки "Нова пошта", якщо вона вже в дорозі, або на відділені. Як повідомляють у компанії, достатньо у додатку вибрати місце повернення і натиснути кнопку "Оформити повернення". Після цього підтвердіть повернення, натиснувши "Так, повернути". У вікні посилки відобразиться місце повернення та час її прибуття. Окрім цього ви можете скасувати або редагувати повернення, поки посилка ще не вирушила до вас.

Що буде, якщо замовив товар і не забрав

Якщо замовлена посилка пролежить на відділенні "Нової пошти" відведену кількість часу на зберіганні - зазвичай від 3 до 7 днів, а потім отримувач не продовжить платне зберігання від 1 до 10 днів, то товар повернеться до відправника протягом тижня.

відео дня

Що буде якщо не забрати посилку з післяплатою

Якщо товар отримувач не забирає із пошти протягом семи днів, він теж повертається до відправника. Однак у цьому випадку потрібно оформлювати повернення та сплачувати за доставку (відправнику).

Що таке "Нова пошта"?

"Нова пошта" — українська приватна компанія з логістики, лідер експрес-доставки за обсягами доставлених посилок в Україні. Компанія надає бізнесу і приватним особам повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. Заснована у 2001 році в Полтаві. Входить до групи компаній Nova, пише Вікіпедія.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти