StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим почистити підошву праски від нагару: простий, але дуже ефективний спосіб

23 листопада 2023, 05:30
3826
Якщо ви не знаєте, чим дбайливо очистити підошву праски і її не зіпсувати, приготуйте зубну пасту і щітку та спробуйте щадний варіант очищення платформи.
Праска
Як очистити підошву праски від нагару, щоб знову можна було прасувати / Скріншот YouTube

Багато господинь стикаються з проблемою, коли праска псується і вже абсолютно неможливо прасувати. Доводиться чистити платформу, але не завжди виходить це зробити так, як потрібно. Тому виникає питання, як почистити пригорілу праску в домашніх умовах. Ми розповімо про простий спосіб, який допоможе вам позбутися проблеми.

Нам знадобиться зубна паста, щітка, тазик і губка. Беремо зубну щітку (вона повинна бути чистою – з білими зубчиками без будь-яких розводів і слідів), видавлюємо на неї пасту і намазуємо її на вимкнену з розетки праску. Ретельно розмазуємо пасту на всю платформу праски, щоб вона розійшлася по всіх проблемних місцях. Далі починаємо терти поверхню щіткою, прибираючи всі зайві плями і пригорілості.

відео дня

Після цього наливаємо теплу воду в тазик і підносимо до нього праску. Змочуємо губку у воді і добре змиваємо пасту. Її потрібно повністю змити, після чого протерти праску чистою ганчіркою на мокро, а потім і насухо.

Поверхня вашої праски стане чистою і блискучою, а весь нагар легко відмиється. Тепер ви знову зможете прасувати речі без всіляких проблем. Таким чином, вам вдасться майже відновити, здавалося б, зіпсовану платформу праски.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти