StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Україна в 2022 році - приголомшливий прогноз астролога

12 березня 2022, 23:14
За її словами, найближче десятиліття для України обіцяє бути вельми насиченим.

війна, гороскоп
Війна в Україні-астропрогноз / Reuters , ua.depositphotos.com

Астролог Олена Максимова склала свій прогноз на 2022 рік і назвала цей період часом шансу для українців. Однак вона підкреслила, що Україна стане успішною і непереможною, якщо зуміє його використовувати.

"З'являться нові політики, які вкажуть правильний курс для України і зможуть згуртувати націю. Якщо не підтримаємо їх, на три роки упустимо можливість серйозно прорватися вперед. Сатурн, що є планетою України, буде сильним у 2022-му. Ми вистоїмо за будь-яких несприятливих зовнішніх обставин", - говорить Максимова.

Також, за її словами, владі потрібно готуватися до серйозних викликів, а "не сподіватися, що пронесе". Особливо важко доведеться безглуздим політикам, а молоді партії на чолі з 30-40-річними стануть набагато сильнішими.

"Як би олігархи не тримали оборону, в політику прорветься нова фігура. Це буде молодий чоловік, який не жив при Радянському Союзі. Новий лідер приверне увагу світової спільноти. Восени зануримося в гучні корупційні скандали. Заплямовані будуть представники багатьох партій. Не вдасться тримати красиву міну при поганій грі. Таємне стане явним", - додала астролог.

читайте такожТаємна дочка Путіна, мати якої була прибиральницею: як вона виглядає і чому різко злякалася публікиТакож, за її словами, найближче десятиліття для України обіцяє бути вельми насиченим. Зірки обіцяють зміни на краще.

Нагадаємо, раніше астролог Джеймі Партрідж склав гороскоп президента РФ Володимира Путіна і розповів, що його чекає найближчим часом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти