StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Його чекають страждання до кінця року": астролог склав особистий гороскоп для Путіна

12 березня 2022, 17:58
27 березня, внаслідок фінансових санкцій, Путін може "піти на ризик, якого він зазвичай занадто побоюється".
Володимир Путін
Володимир Путін / Reuters

Астролог Джеймі Партрідж склав гороскоп президента РФ Володимира Путіна і розповів, що його чекає найближчим часом. За його словами, 2022 рік почався для російського диктатора з обнадійливих переходів в його гороскопі. Кульмінація цього руху настала якраз 25 лютого, всього через день після вторгнення в Україну. Але тепер вона пішла на спад.

"У Володимира Путіна Сонце в з'єднанні з нерухомою зіркою Альгорабом, що робить його агресивним, жадібним, руйнівним, злісним, жорстоким, відразливим, агітатором і брехуном. На щастя для всіх нас, його чекають страждання до кінця року", - пише астролог.

Партрідж стверджує, що з середини березня 2022 року, Сатурн проходить транзитом в квадраті з Юпітером, в опозиції до середини Неба і Плутону. Це час розплати за його дії. Це говорить про те, що ще на початку поточного тижня Путін вірив, що він на правильному шляху, але вже 18 березня, через тиждень, гороскоп обіцяє йому негаразди, критику та обмеження.

"Варіантів виходу з неприємностей стає все менше. Структури або давні переконання можуть впасти, в результаті чого Путін буде відчувати себе невпевненим і невпевненим у майбутньому. Попередні переоцінки і самовпевненість тепер дорого йому обійдуться. Можливі фінансові труднощі і брак ресурсів. Події можуть змусити його переоцінити раніше існуючі тверді переконання", - додав астролог.

Крім того, передбачається, що 27 березня, внаслідок фінансових санкцій, Путін може "піти на ризик, якого він зазвичай занадто побоюється".

А 21 квітня фінансовий тиск може змусити його економити або скорочувати штати. При цьому його здатність робити власний вибір може бути обмежена важкими обов'язками, правилами, законами.

"На карту можуть бути поставлені роки напруженої роботи, оскільки потужні зовнішні сили обмежують його можливості. Це перевірка особистого самовладання. Час виправити минулі помилки йде. Його кармічний кредит підраховується, і доля визначить результат. Зловживання владою, контролююча або маніпулятивна поведінка, насильство або жорстокість в останні роки можуть стати приводом для почуття провини, а також страху. Цей перехід може проявити ворогів, поразки і втрати", - стверджує Партрідж.

Також період з 13 квітня по 28 липня і особливо 12 липня астролог називає вдалим часом для Путіна у веденні дискусій і переговорів.

читайте такожБутусов розповів, коли і чим закінчиться війна в УкраїніНагадаємо, військовий експерт Майкл Кофман заявив, що Україна може перемогти Росію, але це трапиться не скоро. Терміни перемоги залежать від отримання бойових літаків і засобів ППО. А тим часом російські окупанти посилять бомбардування мирних кварталів і намагатимуться оточити Київ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти