StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Щасливчиками не стануть: 5 знаків зодіаку, на яких у липні чекають неприємності

26 червня 2024, 18:07
2316
Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких липень 2024 року принесе не тільки хороші моменти, а й проблеми.
гороскоп, Влад Росс
Проблемні знаки зодіаку в липні 2024 року / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Главред

Гороскоп на липень 2024 року говорить про те, що в житті п'яти знаків зодіаку можуть з'явитися серйозні неприємності, але вони зможуть їх потім вирішити.

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду назвав 5 знаків зодіаку, для яких червень може принести не тільки позитив, а й проблеми.

Гороскоп на липень Овен

Сприятливі дні липня 2024 року для Овна: 21, 23, 25, 27, 30.

Несприятливі дні липня-2024 для Овна: 2, 5, 12, 18.

Кар'єра. Липень 2024-го потішить Овна тим, що колишні старання будуть нарешті відзначені керівництвом. Дуже ймовірні відрядження. На початку липня може вдало піти сімейний бізнес. До кінця місяця Овну важливо сконцентруватися на вирішенні найважливішого завдання і не витрачати сили даремно.

Гроші. Початок липня потішить Овна стабільністю у фінансовій сфері, але до кінця місяця ситуація з грошима може стати нестійкою. А в середині липня можливі несподівані провали. Купуючи що-небудь 15-го числа, коли Марс з'єднається з Ураном, слід пам'ятати, що про цю покупку в майбутньому доведеться дуже пошкодувати. Угоди з нерухомістю краще планувати або на першу, або на останню декаду місяця.

Особисте життя. Овну в липні-2024 доведеться проявляти дипломатичність і такт, щоб не посваритися з близькою людиною. А представників знака так і тягнутиме з ким-небудь посваритися. У середині місяця деякі Овни можуть відчути розчарування в обранцеві або обраниці. Слід дозволити коханій людині пояснити свої рішення і вчинки, і тоді Овен, найімовірніше, зрозуміє, що помилився у своїх судженнях і засмучувався марно. Сприятливо разом із другою половиною сходити або до друзів, які зможуть помирити, або до психолога.

Здоров'я. Липень стане прекрасним часом для активних тренувань Овна. Наприкінці місяця не слід підіймати важкі речі, оскільки це загрожує появою болю в спині. В останній тиждень місяця потрібно уважно стежити за раціоном, а весь місяць є ризик отруєння, якщо Овен харчується поза домом. На початку липня потрібно намагатися більше рухатися, оскільки це позитивно позначиться на роботі серцево-судинної системи.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на липень Рак

Сприятливі дні липня 2024 року для Рака: 14, 16, 20, 25.

Несприятливі дні липня-2024 для Рака: 2, 4, 8, 28, 30.

Кар'єра. Зірки рекомендують Раку в липні не брати на себе занадто багато на роботі, бути послідовним і розсудливим, а також вчитися на помилках інших людей. Слід мінімізувати контакти з начальством, оскільки є ризик нарватися на критику на свою адресу.

Гроші. Фінансові справи наприкінці липня 2024-го в Рака підуть вдало, потрібно лише уникати будь-яких спекулятивних угод, особливо 11-17 числа.

Особисте життя. У липні почуття Рака будуть настільки сильними, що приховувати їх буде практично неможливо. Якщо про нього почнуть пліткувати, потрібно ігнорувати це. На самотніх Раків чекають знайомства з представниками протилежної статі, які можуть призвести до довгострокових стосунків, а потім і до шлюбу. Проблеми, які довго не могла розв'язати друга половина Рака, нарешті буде вирішено - допомога прийде ззовні: від друзів, родичів, колег.

Здоров'я. У липні у Рака буде особливо вразливою травна система. Щоб уникнути проблем зі шлунком, потрібно переглянути свій раціон харчування. Сприятливо сісти на дієту, смажену їжу замінити вареною, виключити газовані напої, а алкоголь просто протипоказаний.

Гороскоп на липень Скорпіон

Сприятливі дні липня 2024 року для Скорпіона: 1, 11, 12, 15, 16, 24, 29.

Несприятливі дні липня-2024 для Скорпіона: 6, 14, 17, 22, 26, 27.

Кар'єра. У першій декаді липня у Скорпіона непогана перспектива розширення власного бізнесу. Однак у середині місяця є ризик посваритися з діловими партнерами. Саме в середині місяця багато чого в кар'єрі Скорпіона зазнаватиме великих змін. Можуть складатися ситуації, що ведуть до розриву як ділового, так і подружнього партнерства.

Наприкінці липня у Скорпіона ймовірні розбіжності з керівництвом. Буде трохи штормити. Але гарне застосування своїм здібностям представники знака знайдуть у першій декаді липня. У цей час вони можуть повністю переглянути свої цілі в кар'єрі та бізнесі, і тоді надалі на них чекатиме грандіозний успіх.

Особисте життя. У липні 2024 року Скорпіону слід проявляти більше напору і впевненості - і удача в коханні його не полишить. Зірки благоволять натхненним романтикам та ідеалістам. Важливо не забувати повторювати об'єкту пристрасті й любові слова захоплення і подяки.

У сімейному гнізді у Скорпіона в липні пануватимуть взаєморозуміння і злагода. Авторитет представників знака буде поза критикою.

Здоров'я. У липні Скорпіон перебуватиме в непоганій фізичній формі. Мають бути досить суттєві навантаження на організм. Прекрасний час, щоб позбутися шкідливих звичок, особливо на початку місяця, наприклад, 2 липня, коли Нептун стане ретроградним.

Дивіться гороскоп на липень 2024 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на липень Козеріг

Сприятливі дні липня 2024 року для Козерога: 1, 6, 7, 15, 19, 20.

Несприятливі дні липня-2024 для Козерога: 3, 9, 11, 13, 17, 22, 30, 31.

Кар'єра. У липні у Козерога можливий конфлікт із начальством, особливо в середині місяця. Через це Козеріг захоче організувати свій особистий незалежний бізнес або змінити місце роботи.

Гроші. У липні-2024 у фінансовому плані зірки не обіцяють Козерогу нічого знаменного, але на постійний дохід можна розраховувати, якщо остаточно не посваритися з начальством.

Особисте життя. Липень 2024 року для Козерога більш-менш сприятливий, щоб вирішувати побутові проблеми, робити ремонт, відвідувати родичів, переписати в дар нерухомість.

Здоров'я. У липні Козерогу загрожує перевтома, тому необхідно більше відпочивати. А взагалі, краще піти у відпустку, якщо Козеріг відчуває, що його організм підірваний. Сприятливий час, щоб поліпшити циркуляцію крові. Корисним буде вживання сезонних овочів, фруктів і зелені. Особливо корисний і навіть необхідний контрастний душ. А найголовніше - потрібно проявляти виняткову обережність в екстремальних видах спорту. Особливо несприятливий час для каскадерів, боксерів - друга половина місяця може закінчитися катастрофою і переломом.

Гороскоп на липень Риби

Сприятливі дні липня 2024 року для Риб: 3, 7, 13, 19, 21, 30.

Несприятливі дні липня-2024 для Риб: 1, 4, 10, 11, 15, 17, 23, 28.

Кар'єра. Липень для Риб стане часом сплати боргів. Їм потрібно постаратися позбавити себе такого тягаря і виконати всі зобов'язання.

Гроші. Рибам потрібно бути обережнішими у фінансовому плані. Зірки рекомендують Рибам бути економнішими. У другій половині липня положення Меркурія і Юпітера сприятиме фінансовій спроможності Риб. Це означає, що Риби за їхню працю отримають гідну винагороду. У творчих представників знака це може бути дуже плідний період.

Особисте життя. У липні-2024 у Риб знайдеться маса приводів для поганого настрою. Імовірно, їхні почуття проходять перевірку часом, тому в стосунках із другою половиною будуть великі складнощі, а часом зовсім не вдаватиметься знайти спільну мову. Не варто рубати з плеча, а слід спробувати завоювати свою другу половину знову. Якщо у Риб зруйновані стосунки, то саме цього місяця вони зможуть їх легко відновити. Для цього місяця будуть характерні сімейні чвари, тому Рибам потрібно бути мудрішими, особливо тим парам, які давно живуть разом, потрібно задуматися, чому так відбувається.

У Риб, які ще без пари, у липні буде сприятливий період, щоб знайти свою обраницю або обранця. Особливо це можливо в середині місяця.

Здоров'я. Перша половина липня для Риб у плані здоров'я буде нічим не знаменна. У цей час сприятливе санаторно-курортне лікування, або Рибам потрібно просто частіше відпочивати на природі. Сприятливі піші прогулянки вранці та ввечері на свіжому повітрі. Омолоджувальні косметологічні процедури будуть вельми ефективними. У другій половині липня у Риб можуть бути деякі проблеми зі здоров'ям, можливо, про себе нагадають якісь хронічні захворювання. У цей час потрібно постаратися не перевантажувати серце. Потрібно менше перебувати на сонці. Прекрасний час для очисних програм, оздоровлення шкіри та епіляції.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти