StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

4 знаки зодіаку, яким не можна носити срібло: розпочнеться справжня "чорна смуга"

25 травня 2024, 05:50оновлено 28 травня, 02:04
14361
Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів про те, які проблеми може принести срібло у життя представників деяких знаків зодіаку.
гороскоп, серебро, Максим Гордеев
Яким знакам зодіаку не можна носити срібло / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, depositphotos.com/ua, pixabay

Чи не у кожної людини є прикраси, які вона залюбки одягає на свята чи просто щодня. Багато хто полюбляє саме золоті та срібні вироби. До того ж ні для кого не секрет, що у кожного знаку зодіаку є свій камінь чи метал, який може посилити найкращі риси характеру та подарувати удачу. Однак мало хто знає, яким знакам зодіаку не можна носити срібло.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв назвав 4 знаки зодіаку, представникам яких слід уникати срібні вироби та віддати перевагу іншим металам. Якщо порушити цю заборону, то в їхньому житті з’являться проблеми, які стосуватимуться навіть статків.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: 5 суворих заборон: що категорично не можна робити 28 травня.

відео дня

Яким знакам зодіаку не можна носити срібло

1. Не можна носити срібло Левам. Мольфар стверджує, що цей метал може призвести до втрати лідерських якостей. До того ж сильна людина одразу стане вразливою до негативу.

2. Срібло не можна носити і Терезам. Якщо ви не уникнете контакту з ним, то самі притягнете у своє життя серйозні невдачі. Не обійдеться і без грошових проблем.

3. Якщо срібло носитимуть Козероги, то вони втратять свою впевненість. Мольфар каже, що срібло також заблокує фінансовий потік Козерогів і їхні грошові надходження будуть мізерними.

4. Категорично не можна носити срібло Дівам. Якщо представники цього знаку зодіаку порушать заборону, то їм не слід чекати на "білу смугу" у житті. Навпаки, срібло притягне у життя проблеми та фінансові втрати.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, яким знакам зодіаку не можна носити срібло:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти