StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Гороскоп на липень-2024 для всіх: на які три знаки зодіаку чекає грандіозна удача

26 червня 2024, 09:00
4787
Гороскоп на липень 2024 року обіцяє Близнюкам прибуток, на який вони навіть не розраховували, Козерогу – конфлікти з керівництвом, а Раку – сильні почуття.
Гороскоп на липень-2024 від Влада Росса порадує три знаки зодіаку
Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень-2024 і назвав невдах та щасливчиків місяця / Главред

Гороскоп на липень 2024 року обіцяє відносно спокійний місяць, однак це буде затишшя перед бурею, з якою доведеться впоратися в серпні. Другий місяць літа точно порадує три знаки зодіаку, які стануть щасливчиками липня. А от іншим зірки обіцяють або мінливий успіх, або період складнощів.

Нейтральним липень-2024 буде для таких знаків:

Овен

Щоб справи зрушили з місця, Овну в липні 2024 року потрібно покладатися виключно на себе. Ні рідні, ні колеги не зможуть бути помічниками. Цього місяця краще навіть не розраховувати на чиюсь підтримку. Втім, Овен і сам упорається.

Липень для Овна буде не особливо хорошим, але й не поганим. Ритм життя може трохи сповільнитися, що не дуже подобатиметься представникам знака. Однак це гарний час, щоб прислухатися до себе і проаналізувати своє життя.

Сприятливі дні липня 2024 року для Овна: 21, 23, 25, 27, 30.

Несприятливі дні липня-2024 для Овна: 2, 5, 12, 18.

Кар'єра. Липень 2024-го потішить Овна тим, що його старання будуть нарешті відзначені керівництвом. Дуже ймовірні відрядження. На початку липня може вдало піти сімейний бізнес. До кінця місяця Овну важливо сконцентруватися на вирішенні найважливішого завдання і не витрачати сили даремно.

Гроші. Початок липня потішить Овна стабільністю у фінансовій сфері, але до кінця місяця ситуація з грошима може стати нестійкою. А в середині липня можливі несподівані провали. Купуючи що-небудь 15-го числа, коли Марс з'єднається з Ураном, слід пам'ятати, що про цю покупку в майбутньому доведеться дуже пошкодувати. Угоди з нерухомістю краще планувати або на першу, або на останню декаду місяця.

Особисте життя. Овну в липні-2024 доведеться проявляти дипломатичність і такт, щоб не посваритися з близькою людиною. А представників знака так і тягнутиме з кимось посваритися. У середині місяця деякі Овни можуть відчути розчарування в обранцеві або обраниці. Слід дозволити коханій людині пояснити свої рішення і вчинки, і тоді Овен, найімовірніше, зрозуміє, що помилився у своїх судженнях і засмучувався марно. Сприятливо разом із другою половиною сходити або до друзів, які зможуть помирити, або до психолога.

Здоров'я. Липень стане прекрасним часом для активних тренувань Овна. Наприкінці місяця не слід піднімати важкі речі, оскільки це загрожує появою болю в спині. В останній тиждень місяця потрібно уважно стежити за раціоном харчування, а весь місяць є ризик отруєння, якщо Овен харчується поза домом. На початку липня потрібно намагатися більше рухатися, оскільки це позитивно позначиться на роботі серцево-судинної системи.

Рак

У липні-2024 рідні та близькі Рака потребуватимуть особливої турботи. Щоб вирішити всі проблеми, не слід привертати до них увагу сторонніх людей. Якщо тримати рот на замку, все буде добре. Раку потрібно навчитися не тільки отримувати, а й віддавати, і тоді будь-які негаразди обійдуть його стороною. Цього місяця до Рака повернеться те, чого він колись позбувся. Йдеться про людей, з якими в далекому минулому обірвалися стосунки. Також можна буде знайти загублені речі, навіть скарб. Витримка, стійкість і наполегливість допоможуть Раку подолати перешкоди і домогтися успіхів.

Загалом, липень для Рака буде нейтральним.

Сприятливі дні липня 2024 року для Рака: 14, 16, 20, 25.

Несприятливі дні липня-2024 для Рака: 2, 4, 8, 28, 30.

Кар'єра. Зірки рекомендують Раку в липні не брати на себе занадто багато на роботі, бути послідовним і розсудливим, а також вчитися на помилках інших людей. Слід мінімізувати контакти з керівництвом, оскільки є ризик нарватися на критику на свою адресу.

Гроші. Фінансові справи наприкінці липня 2024-го в Рака підуть вдало, потрібно лише уникати будь-яких спекулятивних угод, особливо 11-17 числа.

Особисте життя. У липні почуття Рака будуть настільки сильними, що приховувати їх буде практично неможливо. Якщо про нього почнуть пліткувати, потрібно ігнорувати це. На самотніх Раків чекають знайомства з представниками протилежної статі, які можуть призвести до довгострокових стосунків, а потім і до шлюбу. Проблеми, які довго не могла розв'язати друга половина Рака, нарешті буде вирішено – допомога прийде ззовні: від друзів, родичів, колег.

Здоров'я. У липні у Рака буде особливо вразливою травна система. Щоб уникнути проблем зі шлунком, потрібно переглянути свій раціон харчування. Сприятливо сісти на дієту, смажену їжу замінити вареною, виключити газовані напої, а алкоголь просто заборонений.

Дивіться гороскоп на липень-2024 для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Скорпіон

У липні 2024-го Скорпіону потрібно спрямовувати свої зусилля на засвоєння і переоцінку власного і чужого досвіду – це стане в нагоді в найближчому майбутньому. Не слід квапити події і проявляти зайву цікавість, щоб не виникло спірних ситуацій з оточенням. Скорпіону потрібно постаратися врахувати всі дрібниці й оцінити можливі наслідки своїх дій. Липень обіцяє бути нейтральним для Скорпіона.

У другій половині липня Скорпіон може опинитися в центрі уваги. Потрібно подбати про свою зовнішність, адже час сприятливий для зміни іміджу докорінно.

Сприятливі дні липня 2024 року для Скорпіона: 1, 11, 12, 15, 16, 24, 29.

Несприятливі дні липня-2024 для Скорпіона: 6, 14, 17, 22, 26, 27.

Кар'єра. У першій декаді липня у Скорпіона непогана перспектива розширення власного бізнесу. Однак у середині місяця є ризик посваритися з діловими партнерами. Саме в середині місяця багато чого в кар'єрі Скорпіона зазнаватиме великих змін. Можуть складатися ситуації, що ведуть до розриву як ділового, так і подружнього партнерства.

Наприкінці липня у Скорпіона ймовірні розбіжності з керівництвом. Буде трохи штормити. Але гарне застосування своїм здібностям представники знака знайдуть у першій декаді липня. У цей час вони можуть повністю переглянути свої цілі в кар'єрі та бізнесі, і тоді надалі на них чекатиме грандіозний успіх.

Особисте життя. У липні 2024 року Скорпіону слід проявляти більше напору і впевненості – і удача в коханні його не полишить. Зірки благоволять натхненним романтикам та ідеалістам. Важливо не забувати повторювати об'єкту пристрасті й любові слова захоплення і подяки.

У сімейному гнізді у Скорпіона в липні пануватимуть взаєморозуміння і злагода. Авторитет представників знака буде поза критикою.

Здоров'я. У липні Скорпіон перебуватиме в непоганій фізичній формі. Мають бути досить суттєві навантаження на організм. Прекрасний час, щоб позбутися шкідливих звичок, особливо на початку місяця, наприклад, 2 липня, коли Нептун стане ретроградним.

Козеріг

У липні 2024-го Козеріг, як завжди, прагнутиме робити кілька справ одночасно. Нові знайомства і зустрічі чергуватимуться зі шквалом старих проблем. Козерогу хтось пригадає давні обіцянки. Він буде немов на гойдалках: місяць не надто вдалий, не особливо й поганий.

У липні Козерогу категорично не можна літати на літаках і стрибати з парашутом. Найкраще подорожувати поїздами. В останній декаді липня Козерогу взагалі не варто вирушати в далекі поїздки, оскільки для нього це буде вельми напружений час: можливі непередбачувані, а часом і екстремальні ситуації, зокрема, і з електрикою.

Сприятливі дні липня 2024 року для Козерога: 1, 6, 7, 15, 19, 20.

Несприятливі дні липня-2024 для Козерога: 3, 9, 11, 13, 17, 22, 30, 31.

Кар'єра. У липні у Козерога можливий конфлікт із начальством, особливо в середині місяця. Через це Козеріг захоче організувати свій особистий незалежний бізнес або змінити місце роботи.

Гроші. У липні-2024 у фінансовому плані зірки не обіцяють Козерогу нічого знаменного, але на постійний дохід можна розраховувати, якщо остаточно не посваритися з начальством.

Особисте життя. Липень 2024 року для Козерога більш-менш сприятливий, щоб вирішувати побутові проблеми, робити ремонт, відвідувати родичів, переписати в дар нерухомість.

Здоров'я. У липні Козерогу загрожує перевтома, тому необхідно більше відпочивати. А взагалі, краще піти у відпустку, якщо Козеріг відчуває, що його організм підірваний. Сприятливий час, щоб поліпшити циркуляцію крові. Корисним буде вживання сезонних овочів, фруктів і зелені. Особливо корисний і навіть необхідний контрастний душ. А найголовніше – потрібно проявляти виняткову обережність в екстремальних видах спорту. Особливо несприятливий час для каскадерів, боксерів – друга половина місяця може закінчитися катастрофою і переломом.

Риби

Липень 2024 року може виявитися для Риб доленосним періодом. Відбудуться події, які змінять щось важливе в їхньому житті. Ніде не написано, що все буде легко і піде, як по маслу, тому слід бути готовими до випробувань. Липень принесе і хороші події, і не дуже. Насамперед зміни можуть торкнутися особистого життя Риб. Їм здаватиметься, що напружує безліч проблем. Слід придивитися уважніше - все це виявиться дрібними негараздами. В останній декаді липня Рибам потрібно буде приділити більше уваги роботі. У стосунках з оточенням постійно потрібно шукати компроміс, балансувати між крайнощами. Липень – сприятливий час для активного відпочинку в горах або десь на природі.

Сприятливі дні липня 2024 року для Риб: 3, 7, 13, 19, 21, 30.

Несприятливі дні липня-2024 для Риб: 1, 4, 10, 11, 15, 17, 23, 28.

Кар'єра. Липень для Риб стане часом сплати боргів. Їм потрібно постаратися позбавити себе такого тягаря і виконати всі зобов'язання.

Гроші. Рибам потрібно бути обережнішими у фінансовому плані. Зірки рекомендують Рибам бути економнішими. У другій половині липня положення Меркурія і Юпітера сприятиме фінансовій спроможності Риб. Це означає, що Риби за їхню працю отримають гідну винагороду. У творчих представників знака це може бути дуже плідний період.

Особисте життя. У липні-2024 у Риб знайдеться маса приводів для поганого настрою. Імовірно, їхні почуття проходять перевірку часом, тому в стосунках із другою половиною будуть великі складнощі, а часом зовсім не вдаватиметься знайти спільну мову. Не варто рубати з плеча, а слід спробувати завоювати свою другу половину знову. Якщо у Риб зруйновані стосунки, то саме цього місяця вони зможуть їх легко відновити. Для цього місяця будуть характерні сімейні чвари, тому Рибам потрібно бути мудрішими, особливо тим парам, які давно живуть разом, потрібно задуматися, чому так відбувається.

У Риб, які ще без пари, у липні буде сприятливий період, щоб знайти свою обраницю або обранця. Особливо це можливо в середині місяця.

Здоров'я. Перша половина липня для Риб у плані здоров'я буде нічим не знаменна. У цей час сприятливе санаторно-курортне лікування, або Рибам потрібно просто частіше відпочивати на природі. Сприятливі піші прогулянки вранці та ввечері на свіжому повітрі. Омолоджувальні косметологічні процедури будуть вельми ефективними. У другій половині липня у Риб можуть бути деякі проблеми зі здоров'ям, можливо, про себе нагадають якісь хронічні захворювання. У цей час потрібно постаратися не перевантажувати серце. Потрібно менше перебувати на сонці. Прекрасний час для очисних програм, оздоровлення шкіри та епіляції.

Невдахи липня 2024 року:

Телець

Якщо в сім'ї Тельця в липні 2024 року виникатимуть розбіжності, потрібно об'єднатися під спільним прапором. Марс, планета екстремальних ситуацій, усе ще буде йти по знаку Тельця, тому місяць буде вельми складним. А оскільки Марс ще й зустрінеться з Ураном, у середині липня представники знака можуть потрапити в ДТП.

Сприятливі дні липня 2024 року для Тельця: 1, 5, 9, 15.

Несприятливі дні липня-2024 для Тельця: 23, 27, 29, 31.

Кар'єра. Липень 2024-го принесе Тельцю чимало клопоту і метушні на роботі, розкриє якісь незавершені справи, або йому терміново знадобиться виконати великий обсяг доручень. У середині місяця найбільш продуктивною виявиться робота в колективі. Цей час сприятливий для початку нового проєкту і переходу на іншу посаду. Наприкінці липня в колективі ймовірні інтриги, поширення безглуздих чуток і пліток.

Гроші. У фінансовій сфері головна порада для Тельця на липень-2024 – суворіше стежити за своїми витратами й уникати випадкових витрат. У другій половині місяця слід остерігатися давати гроші в борг, оскільки їх точно повернуть нескоро.

Особисте життя. Липень запропонує Тельцям глибше розібратися у своїх почуттях. Романтичні стосунки, які ще вчора здавалися такими, що застаріли, можуть перерости в найсильнішу прихильність. Якщо Телець вирішить продовжити ці стосунки, вони можуть розвинутися у шлюб.

У середині місяця Тельцю небезпечно ревнувати партнера до роботи, хобі, друзів, вимагати уваги до себе на шкоду всьому перерахованому. Якщо Телець не прийме той факт, що кохана людина має право на особистий простір і власні інтереси, і візьметься висловлювати своє невдоволення, тим самим він створить благодатний ґрунт для майбутніх конфліктів.

Кінець місяця виявиться щедрим на романтичні знайомства – Тельцю слід постаратися зустрічати людей не вбранням, а оцінювати розум і почуття гумору, і тоді йому вдасться обзавестися другом серця.

Здоров'я. У перший тиждень липня-2024 здоров'ю Тельця нічого не загрожує, а в другій половині місяця є ймовірність підхопити інфекцію. Тому важливо зміцнювати імунітет, харчуватися збалансовано і відводити на сон не менше восьми годин на добу. Наприкінці місяця може бути вразливим хребет, можуть виникати болі в спині. Місяць сприятливий для проходження курсу масажу.

Діва

Перша декада липня 2024 року у Діви буде наповнена важливими можливостями оновлення. Слід зайнятися складанням особистих і ділових планів. У Діви буде надлишок сил і готовність до активних дій. Однак можуть зірватися далекі поїздки і подорожі. Крім того, авторитет Діви може несподівано зруйнуватися. Тому липень буде вельми складним, під знаком "мінус". Важливо підтримувати порядок у справах і планах, розставити всі крапки над "і".

Сприятливі дні липня 2024 року для Діви: 6, 11, 12, 19, 24, 25.

Несприятливі дні липня-2024 для Діви: 1, 8, 13, 14, 21, 29.

Кар'єра. У Діви в липні буде можливість для подальшого пошуку себе, смислів і вдосконалення, але рухатися доцільно лише традиційним шляхом. Експромт і натхнення будуть корисні тільки в сімейних справах, а в роботі все нове виявиться добре забутим старим. Діві доведеться старанно працювати цього місяця. Наполегливість і терпіння будуть запорукою успіху Діви. Все потрібно буде робити, зціпивши зуби, оскільки місяць складний для неї. Діва зможе долати складнощі та перешкоди, домагаючись нових можливостей.

Особисте життя. Із самого початку липня у Діви з'являться хороші можливості для здобуття щастя в коханні та стосунках. Період сприятливий для зустрічі людини, з якою зав'яжеться приголомшливий роман.

Щоб у домі панувало взаєморозуміння і душевний комфорт, Діві потрібно частіше проводити час із дітьми, брати участь у їхніх захопленнях і приймати їхні умови. Наприклад, влітку варто вирушити кудись відпочивати разом із дітьми, а не відправляти їх у табір.

Здоров'я. У липні-2024 Діві протипоказаний малорухливий спосіб життя. Потрібно частіше бувати на свіжому повітрі. Сприятливо записатися на фітнес. Якщо Діві не вистачає часу на заняття спортом, не варто засмучуватися, адже можна більше гуляти пішки вечорами. Слід зменшити навантаження на підшлункову залозу, оскільки вона буде найбільш вразливою в липні. Потрібно відмовитися від солодкого. Не варто піднімати важкі речі та багато працювати на присадибних ділянках, оскільки можуть бути неприємні наслідки для хребта.

Терези

У липні-2024 обставини, що складаються, триматимуть Терези в постійній напрузі. Потрібно постаратися виключити непотрібну метушню. У другій декаді липня відносини з діловими партнерами можуть поставити Терези перед серйозним вибором. Дуже складний місяць для представників знака. Слід ретельно оцінювати можливі наслідки з погляду найближчої перспективи. Терезам потрібно керуватися голосом розуму, а не підказками інтуїції – вона може підвести в липні.

У третій декаді липня очікується велика завантаженість на роботі. Можливо, доведеться пожертвувати деякими побутовими зручностями і залишатися понаднормово. Старання Терезів у майбутньому принесуть істотні надходження до сімейного бюджету, але цього місяця доведеться працювати зранку і до пізньої ночі.

Сприятливі дні липня 2024 року для Терезів: 8, 9, 12, 21, 22, 26.

Несприятливі дні липня-2024 для Терезів: 4, 10, 15, 20, 24, 31.

Кар'єра. Липень буде двоїстим для Терезів у плані кар'єри. У перших числах липня Терезам не слід конфліктувати з начальством, оскільки їх можуть просто звільнити. Ініціатива буде караною. Варто зазирнути в "довгу шухляду" і ліквідувати всі свої борги, особливо перед компаньйонами і діловими партнерами. У другій половині липня вийде вийти на новий етап – на нову посаду, але буде дуже жорстка конкуренція.

Гроші. У липні фінансову стабільність Терезів може похитнути потреба віддати на допомогу родичам. Можливі істотні витрати на ремонт, щось може зламатися, зокрема автомобіль. Перед поїздками Терезам потрібно перевіряти свого "залізного коня", інакше він може зламатися в дорозі.

Особисте життя. У липні-2024 Терезам слід більше цікавитися бажаннями коханої людини (можливо, зараз вона відчуває грошові труднощі), а також проявляти щедрість. Своєчасна турбота – це найкращий доказ почуттів. Поряд із вирішенням службових питань Терезам не можна забувати про сім'ю, інакше чоловік задумається про стосунки на стороні. Якщо щось не склалося в сімейних стосунках, не варто поспішати роздмухувати конфлікт, інакше він може покласти початок розлученню.

Здоров'я. Терезам слід використовувати липень із максимальною користю для себе, більше часу проводити на свіжому повітрі, а також більше їсти свіжих фруктів і овочів. Гарний час для лікування психічних захворювань, неврозів, розладів сну. Сприятливі діагностичні обстеження, оскільки в липні вони покажуть справжню природу захворювань Терезів.

Водолій

У липні 2024 року зірки не обіцяють Водолію легких днів. Навпаки, очікується аврал на роботі, а також необхідність виконати старі обіцянки. Усе, що має статус обов'язкового, створить Водолію спекотні дні. Тому місяць для представників знака обіцяє бути складним. У пріоритеті буде робота. Цілком імовірно, що запланована на липень Водолієм відпустка може зірватися. Марс у поєднанні з Ураном може принести катастрофічні події. Що ближче до середини місяця, то більша ймовірність, що щось подібне відбуватиметься. ДТП і нещасні випадки у Водоліїв можуть траплятися в другій декаді місяця.

Остання декада липня для Водолія буде більш вдалою. Можливі приємні новини, нові знайомства і зустрічі зі старими друзями. Також це час сюрпризів і авантюр, коли щось у житті може змінитися на краще без будь-яких проблем. У цей час Меркурій обіцяє Водолію вдалі несподівані поїздки, зокрема й на море. Також у цей час Водолію можуть запропонувати гарне місце роботи.

Тож липень буде складним періодом для Водолія, але наприкінці темного тунелю цього місяця з'явиться світло і надія на краще.

Сприятливі дні липня 2024 року для Водолія: 1, 12, 13, 15, 19, 21, 25, 30, 31.

Несприятливі дні липня-2024 для Водолія: 3, 6, 8, 14, 18, 23, 27.

Кар'єра і гроші. У фінансовому плані липень не віщує Водолію великих змін. Ситуація буде більш-менш стабільною. Але у Водолія зберігатиметься бажання щось змінити, тому що почуття скутості навряд чи покине в липні представників знака. Інтуїція та вміння передбачити майбутній розвиток ситуації дасть змогу Водолію продумати вигідний комерційний план.

Якщо Водолій захоче поліпшити своє матеріальне становище, а також просунутися на сходинку вище кар'єрними сходами за допомогою зміни роботи, то з цим краще почекати. Особливо це стосується середини місяця. Це пов'язано з тим, що істотні зміни в плані роботи і діяльності не принесуть фінансового збагачення в майбутньому, навіть навпаки, буде втрачено колишній заробіток. Тому немає сенсу в липні міняти шило на мило.

Особисте життя. Конфлікти в особистому житті в липні 2024-го Водолію вдасться вирішити. Почуття гумору і прагнення відкрити в партнері нові риси допоможуть налагодити стосунки. Наприкінці липня Водолій буде схильний до ексцентричних вчинків, що може погано позначатися на любовних стосунках.

У стосунках із дітьми на початку липня загостряться протиріччя, але наприкінці місяця вдасться знайти компроміс.

Здоров'я. Друга половина липня 2024 року буде сприятливою у Водолія для зміцнювальних програм і оздоровчих процедур, особливо водних. Сприятливий час для санаторно-курортного лікування, проходження повторного курсу лікування. Вдалий час для косметологічних процедур, розроблення дієти, нормалізації водного балансу організму. У середині місяця можуть загостритися хронічні недуги, особливо це стосується нервової системи. Слід також звернути увагу на очі, а також не можна допускати сидіння годинами або цілодобово перед комп'ютером, інакше зір буде посаджено.

Щасливчики липня 2024 року:

Близнюки

Здоровий глузд – найкращий порадник для Близнюків у липні 2024 року. Потрібно покластися на нього, якщо друга половина пропонує розв'язання проблем, з яким Близнюки не згодні. Саме зараз представники знака зможуть по-новому поглянути на старі проблеми, зуміють глибше усвідомити причини і зробити важливі висновки. Якщо Близнюки втримаються від того, щоб наступити на ті самі граблі, в їхньому житті почнеться нова світла смуга. Липень буде хорошим місяцем і пройде під знаком "плюс".

Сприятливі дні липня 2024 року для Близнюків: 1, 7, 10, 20, 28.

Несприятливі дні липня-2024 для Близнюків: 23, 27, 29, 31.

Кар'єра. У першій половині липня у Близнюків буде шанс зміцнити свій авторитет в очах партнерів, давши їм цінні ділові поради. Не виключено, що Близнюкам на деякий час доведеться зайняти місце начальника, особливо якщо він піде у відпустку. Взагалі, липень стане для представників знака врожайним у плані великих ідей, планів і проєктів.

Наприкінці місяця слід звернути увагу на характер стосунків із діловими партнерами: цілком імовірно, від деяких контактів доведеться відмовитися, оскільки вони не приносять вигоди і можуть гальмувати робочий процес.

Гроші. Липень 2024-го у Близнюків буде періодом, сприятливим для фінансових вкладень. Деякі представники знака отримають прибуток, вклавши гроші в проєкти. Можливий також прибуток, на який Близнюки навіть не розраховували, гроші матеріалізуються немов із повітря. Можна грати в лотерею – Близнюків чекають приємні сюрпризи.

Особисте життя. У липні-2024 стосунки Близнюків будуть добре розвиватися, особливо в першій половині місяця. На початку липня на деяких представників знака чекає робота з коханою людиною, або ж вони можуть познайомитися на роботі зі своєю другою половиною, і виникне службовий роман.

Кінець місяця - гармонійна пора для сімейних пар. Якщо Близнюки планують переїзд або спільну подорож, то липень – вдалий час. Можуть бути мрії, фантазії, амурні справи, хороші знайомства.

Здоров'я. На початку липня-2024 Близнюки будуть занадто дратівливі, і всі хвороби можуть виникати через нерви. Тому важливо контролювати свої емоції та вчинки. У середині місяця потрібно побоюватися травм. Кінець липня сприятливий для профілактики захворювань шлунка, селезінки. Корисним буде курс масажу, голкотерапія.

Лев

Липень-2024 у Лева буде насичений різноплановими подіями, здебільшого добрими. І місяць пройде у Лева під знаком "плюс". Обставини даватимуть представникам знака багато енергії та нові можливості. При цьому слід утриматися від ризикованих і непродуманих дій у середині місяця. З далекими поїздками і відрядженнями теж слід бути обережнішими. З'являться хороші можливості для несподіваного збагачення, особливо ближче до кінця липня.

Сприятливі дні липня 2024 року для Лева: 4, 8, 17, 18, 21, 31.

Несприятливі дні липня-2024 для Лева: 6, 11, 16, 19, 26, 27.

Кар'єра. Лев у липні буде здатний справлятися своїми власними силами і вирішувати завдання будь-якої складності. На Лева можуть покласти великі повноваження, він може істотно просунутися в справах фірми і досягти нових вершин. Але в середині місяця слід бути уважнішим, оскільки може виникнути напруженість у стосунках із начальством. Леву потрібно більше їздити і спілкуватися, і тоді наприкінці місяця він зможе домогтися грандіозних успіхів.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя. Леву в липні-2024 слід скористатися тими можливостями, які може піднести доля. Особиста ініціатива може бути трохи скута, але, тим не менш, можуть відбутися дуже хороші і важливі романтичні зустрічі, особливо у 20-х числах липня.

Здоров'я. У липні у Лева можливе загострення остеохондрозу і радикуліту. Потрібно уникати фізичних перевантажень, не зловживати спиртними напоями та кавою, оскільки серце в спеку може дати збій. Також не варто засмагати і довго перебувати на сонці, оскільки велика ймовірність виникнення шкірних злоякісних утворень.

Стрілець

Липень 2024 року дасть змогу Стрільцю розслабитися і переключитися на любов, відпочинок і творчість. Місяць пройде під знаком "плюс". У цей період у Стрільця можливі подорожі та поїздки, зокрема закордонні. Кінець липня у Стрільця буде сприятливим часом для бізнесу, вигідних угод з іноземним партнерами, інвестицій, торгівлі. Тільки потрібно утримуватися від фінансових авантюр, особливо в середині місяця. Можлива напруга в особистих стосунках Стрільця. Після 20 липня Стрілець більше уваги приділятиме сім'ї та дому, тому цей період сприятливий для відпустки і відпочинку.

Сприятливі дні липня 2024 року для Стрільця: 2, 5, 7, 12, 23, 28, 31.

Несприятливі дні липня-2024 для Стрільця: 4, 10, 18, 19, 25, 30.

Кар'єра. У липні у Стрільця з'явиться можливість безперешкодно реалізувати свої задуми. З'являться хороші компаньйони, прекрасні наставники. У бізнес Стрільця можуть вкласти великі гроші, підуть хороші фінансові потоки. Стрільцю сприятливо емігрувати, оформити робочу візу в іншій країні.

Особисте життя. У липні-2024 вдале розташування зірок буде супроводжувати Стрільця майже весь місяць. Він зможе знайти кохання всього свого життя. Погода в домі Стрільця буде теплою і сонячною протягом усього липня. Щоправда, на початку липня у Стрільця можливі сварки і непорозуміння з дітьми. Важливо стримувати свої емоції, особливо якщо це підлітки.

Здоров'я. У липні Стрільцю небезпечно пити багато рідини, особливо спиртного, оскільки можуть перевантажуватися нирки – вони найуразливіші цього місяця. Особливу увагу слід звернути на ноги. Можна займатися аквааеробікою, побільше плавати, перебувати на березі моря. Наприкінці місяця заборонені операції, особливо на голові, обличчі, не варто також видаляти зуби.

Замовити персональний гороскоп в астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти