StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вплине на війну і долю: якими будуть наслідки з'єднань планет у квітні

1 квітня 2024, 21:35оновлено 3 квітня, 20:26
Астролог Влад Росс стверджує, що планети визначатимуть подальший перебіг подій на українському фронті та світовому.
Астролог, астрологія, Влад Росс
У квітні буде безліч з'єднань планет / ua.depositphotos.com, УНІАН

У квітні буде маса з'єднань планет, які можуть вплинути на наше життя. Частина з них може принести серйозні проблеми, тож краще не нехтувати порадами, які на Главреді дає відомий український астролог Влад Росс.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Є багато несприятливих днів: яким знакам зодіаку потрібно бути обережними.

З'єднання Венери з Нептуном у Рибах

Це з'єднання буде вже 3 квітня. Астролог стверджує, що в цей час можна знайти ідеального супутника всього свого життя. Поблизу 3 квітня можуть бути важливі зустрічі, з'явиться натхнення і романтичний настрій. Почуття вийдуть на перший план і часом затьмарюватимуть розум.

3 квітня варто бути обережними, адже цього дня можуть легко обдурити на гроші. 2-4 квітня - найкращий час для того, щоб творити, щось створювати, займатися мистецтвом і красою, а також закохуватися.

З'єднання Марса із Сатурном у Рибах

Планети малого і великого нещасть з'єднаються 10 квітня. Ця дата ще й перебуває досить близько до дати затемнення. Такий транзит може гальмувати й обмежувати, а з іншого боку - допомагати планувати подальший рух до цілей. Це з'єднання може завантажити роботою і підкинути додаткові обов'язки в різних сферах життя.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

З'єднання Сонця і Меркурія в Овні

Це з'єднання очікується 12 квітня. Усі справи варто завершити до цього часу, а нові справи на найближчі півроку варто починати планувати лише після 12 квітня. Приступати до реалізації потрібно лише після того, як Меркурій вийде з ретроградного руху - не раніше 27 квітня.

З'єднання Меркурія з Венерою в Овні

У цей час почуття і розум об'єднаються, щоб працювати в унісон. Чудовий аспект для красивої мови, досягнення взаєморозуміння і дипломатії, навіть незважаючи на те, що це відбуватиметься в знаку Овна. 19-20 квітня - найкращий час для укладення контрактів, досягнення домовленостей, підписання шлюбних контрактів і дипломатичних актів, а також переговорів про перемир'я.

Аспект Юпітера, Урана і Білого Місяця

Відбудеться це 21 квітня. Цього дня можуть відбутися кардинальні зміни в зовнішній політиці Заходу, і західні лідери дадуть Україні все, що їй необхідно. Не виключено, що саме в цей час США виділять допомогу нашій країні в розмірі 60 мільярдів доларів. Україна поблизу цієї дати відчує деяке полегшення, оскільки тих гнітючих обставин і подій, які ми проживали з початку 2024 року, ставатиме менше.

Дивіться відео з передбаченням астролога Влада Росса:

:

З'єднання Марса і Нептуна

Активний темперамент Марса опуститься у воду Нептуна і дещо охолоне 29 квітня. Цей транзит пов'язаний із таємними справами, бажанням приховати реальний стан речей. Дії поблизу цього аспекту можуть бути повільними й оманливими. Блеф і приховування важливих обставин не будуть рідкістю. Потрібно буде уважно стежити за тим, які політики зустрічатимуться 28-30 квітня, оскільки вони можуть провернути якусь велику аферу, яка стосуватиметься всього світу. Усе це може призвести до великих таємних спокус і складних ситуацій.

З'єднання Юпітера та Урана

Подібне відбувається раз на 13-14 років. У цей час починає зароджуватися цикл цих двох планет на найближчі 13,5 років. З'єднання відбудеться в 22-му градусі Тельця між днями народження Гітлера і Леніна, у знаку верхнього зодіаку Кита. У цей час можуть спливти різного роду гидоти, але все буде різко перевертатися і змінюватися на краще завдяки Білому Місяцю.

У цей час можливі несподівані прориви і відкриття. Крім того, українські дрони полетять по всій Російській Федерації. Важливі події можливі вже зараз, навесні 2024 року. Перші далекобійні українські ракети полетять у цей час на Москву. На російську столицю можуть чекати рівно такі ж події, як були показані в новому фільмі "Майстер і Маргарита", - палаюча Москва.

Це сприятливий час, щоб скинути КДБ-ФСБ і усунути в Росії від влади двійника Путіна. Повністю зміниться геополітична стратегія всього світу, і ми відходитимемо від масштабної війни, яка може вибухнути у квітні 2024-го, до великого перелому - Західний світ зрозуміє, що потрібно допомагати Україні, інакше війна охопить усю планету. Тому Уран і Юпітер визначатимуть подальший перебіг подій: або війна закінчиться раптово і швидко, а в Москві станеться переворот, або до Росії приєднається Китай, і спалахне Тайвань.

Сонячне затемнення і молодик

Воно очікується 8 квітня і відбудеться о 21:20 за Києвом. На території України затемнення видно не буде. Подивитися на нього можна буде лише в Мексиці, Гватемалі, Гондурасі та на Кубі. Там можливі перевороти і землетруси.

Повний місяць

Це станеться 24 квітня о 2:49 за Києвом. 23-25 числа краще не вживати алкоголь, оскільки в ці дні фізичний стан залишатиме бажати кращого.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти