StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Починається найкращий період у житті: 4 знаки зодіаку, яким дуже пощастить у червні

2 червня 2024, 05:00оновлено 3 червня, 01:10
84903
Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які стануть щасливчиками в червні 2024 року.
гороскоп
Найщасливіші знаки зодіаку червня 2024 року / Колаж: Главред, фото: pixabay

Гороскоп на червень 2024 року говорить про те, що в житті чотирьох знаків зодіаку почнеться справжня "біла смуга". Їм пощастить буквально в кожній сфері.

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів, які знаки зодіаку стануть щасливчиками червня.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що не можна робити, щоб не втратити багато грошей: суворі прикмети дня.

Гороскоп на червень Близнюки

Сприятливі дні червня 2024 року для Близнюків: 4, 6, 11, 12, 29, 30.

Несприятливі дні червня 2024 року для Близнюків: 2, 8, 9, 17, 18, 23.

Кар'єра і фінанси. У професійній сфері в червні Близнюкам не варто переживати з приводу будь-яких дрібних нюансів, адже фінансова удача на підході. Близнюки сміливо можуть віддатися стану ейфорії в дорогих покупках.

Близнюки в цьому місяці можуть спокійно закінчувати старі справи і дивитися в майбутнє з упевненістю. Варто спиратися на партнерів, адже в хорошій компанії Близнюки швидко досягнуть успіху.

Особисте життя. Близнюки в червні 2024-го можуть сміливо слідувати своїм бажанням і закохуватися. Венера просто наполягає на тому, що у Близнюків все буде добре і гармонійно в особистому і сімейному житті. Якщо Близнюки поки самотні, то в червні можуть знайти пару. Близнюкам потрібно дозволити чуттєвості наповнити себе, і при цьому не варто забувати про романтичний бік взаємин. Попри те, що представники цього знака всі любовні почуття намагаються розрахувати в мізках. (Є два знаки зодіаку, які кохають не серцем, а мізками, - Близнюки та Діва, вони надто ощадливі).

Здоров'я. Здоров'я Близнюків у червні буде в їхніх власних руках. Важливо не нехтувати відпочинком, змінити обстановку, бувати на курортах, дивитися світ. Відпустка буде дуже доречною. Близнюкам цього місяця рекомендується вирушати на ранкові пробіжки, вчасно лягати спати, а алкоголь вживати тільки в помірних дозах. Проблеми можуть виникнути зі шлунком і підшлунковою.

Гороскоп на червень Рак

Сприятливі дні червня 2024 року для Рака: 1, 5, 10, 18, 23, 30.

Несприятливі дні червня 2024 року для Рака: 7, 9, 15, 17, 25, 26.

Кар'єра. У червні Раку не варто проявляти зайву ініціативу. Найкраще - піти у відпустку, адже якщо відпочити, то все вдасться. Також важливо пам'ятати, що в будь-якій справі потрібно дотримуватися обережності, інакше може статися перелом.

Гроші. Раку не варто звертати увагу на грошові негаразди в червні-2024. Середина місяця обіцяє незаплановану фінансову щедрість. Дуже важливо в червні грамотно спланувати сімейний бюджет, а у вирішенні домашніх питань варто брати участь домочадцям Рака.

Особисте життя. Сімейні Раки в червні будуть зосереджені переважно на собі, через що можуть виникнути складнощі в особистому житті. Тому доведеться шукати баланс у стосунках. Але якщо в союзі Рака є кохання, воно допоможе знайти гармонію і щастя.

Здоров'я. Найбільше неприємностей у червні 2024-го Раку завдасть нервова система. Рак може легко впадати в депресію і тривожні стани. Також можливі проблеми зі шлунково-кишковим трактом і підшлунковою залозою. У цьому місяці не слід сідати на дієту, але сприятливо їсти більше овочів і пити більше води.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоубізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на червень Лев

Сприятливі дні червня 2024 року для Лева: 7, 8, 12, 20, 21, 24, 25.

Несприятливі дні червня 2024 року для Лева: 3, 10, 14, 19, 22, 29.

Кар'єра. У червні-2024 у роботі Лева настане період стабільності і передбачуваності. У цей час представникам знака слід бути реалістами, спиратися на здоровий глузд і минулі напрацювання, і тоді здійсниться те, що вони запланували.

Перші дві декади червня - чудовий період для побудови кар'єри, просування по службі та отримання грошей.

Гроші. Червень буде вдалим для Лева в плані вкладення коштів і покупок. Позитивний клімат у колективі, що склався, також посприяє гарному заробітку Лева.

Особисте життя. У першій половині червня-2024 Леву слід налагоджувати гармонійні сімейні стосунки й облаштовувати побут. Сприятливо купувати меблі та робити ремонт.

Левів, які не перебувають у стосунках, перший місяць літа порадує захопливим романтичним знайомством. Почуття прекрасного, інтелігентність і артистизм робитимуть Лева чарівним. Левам, навіть жінкам, варто в червні проявляти ініціативу, адже кардинальні зміни в особистому житті не за горами.

Здоров'я. У червні Леву слід берегти спину від надмірних навантажень, тому не потрібно перенапружуватися на присадибних ділянках і носити важкі речі. Сприятливий час для занять йогою, розслаблювальних процедур, масажів, голковколювання та загартовування.

Дивіться гороскоп на червень 2024 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на червень Діва

Сприятливі дні червня 2024 року для Діви: 9, 10, 13, 22, 23, 26.

Несприятливі дні червня 2024 року для Діви: 4, 11, 15, 21, 24.

Гроші. Діві слід уважно поставитися в червні до будь-яких пропозицій, особливо в першій декаді місяця - можливо, вдасться знайти вигідний спосіб вкладення грошей. Гарний час для великих і дрібних покупок. Багато матеріальних проблем можуть вирішитися через заступництво і підтримку впливових знайомих.

Кар'єра. У другій половині червня-2024 у Діви може виникнути невелика напруженість у службовому колективі, але це можна вирішити. Слід робити ставку на особисту ініціативу і професійні якості. Важливі досягнення можливі в третій декаді червня, у 20-х числах. Результат залежатиме від обізнаності Діви про поточні справи і начитаності.

Особисте життя. Щедрість і своєчасна турбота про сімейний добробут дадуть змогу Діві впоратися з побутовими проблемами в червні і змінити життя на краще. Друга половина місяця - час благородних вчинків і приємних жертв на благо коханої людини. Діва буде налаштована на сюрпризи і нові враження. Варто постаратися, щоб супутнику життя Діви не довелося нудьгувати, тому потрібно робити подарунки і влаштовувати приємні сюрпризи.

Здоров'я. У першій половині червня 2024 року Діві важливо дотримуватися правил безпеки, маючи справу з побутовою технікою, а також на виробництві, оскільки є ризик травмуватися або отруїтися. Потрібно поберегти руки і ноги. Зайва збудливість і перепади настрою можуть спричиняти проблеми із серцем. Увагу потрібно приділити організації правильного харчування, особливо тим, хто страждає на хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти