StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Самі притягнете проблеми: мольфар сказав, що ніколи не можна робити з рушником

19 квітня 2024, 19:21оновлено 22 квітня, 19:03
20745
Існують деякі прикмети про те, що не можна робити з рушником. Мольфар Максим Гордєєв розповів про це детальніше.
Мольфар Гордеев, полотенце
Що не можна робити з рушником / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, pixabay

Кожну людину в тій чи іншій мірі оточують проблеми та негаразди. Іноді ми самі випадково притягуємо їх звичайними предметами. У кожному домі є рушник і це той предмет, який може стати причиною ваших проблем.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів, що в жодному випадку не можна робити з рушником. Виявляється, що в жодному випадку не можна витиратися одним рушником декільком людям. Це не лише негігієнічно, а й небезпечно, адже в життя може прийти біда та сильні сварки.

Що не можна робити з рушником

Мольфар Гордєєв називає три причини, чому не можна витиратися одним рушником з іншими.

відео дня

1. Якщо витиратися одним рушником, то у ваше життя увірвуться сварки та негаразди.

2. Витираючи своє тіло рушником, він вбирає в себе вашу енергетику, навіть негативну. Якщо інша людина витреться після вас цим рушником, то весь негатив та негативна карма можуть причепитися до цієї людини.

3. Найсерйозніша заборона - не можна витиратися одним рушником одночасно. Якщо порушити цю заборону, то це не просто принесе сварки і біду у ваші стосунки, а й назавжди розлучить вас один з одним.

"А от, що дійсно принесе вашій родині удачу й успіх, це подарунок у вигляді красивого банного рушника", - сказав мольфар.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, що не можна робити з рушником:

Раніше в матеріалі Главреду можна було прочитати про 3 сильні молитви про здоров'я. Також у матеріалі ви могли прочитати, як правильно просити про зцілення.

Також він називав імена найщасливіших жінок, поряд з якими завжди є ангол-охоронець. Жінки з такими іменами захищені від негативу, їх навіть ніхто не може зурочити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти