StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Левів: криза, трансформація та добробут

23 лютого 2024, 18:34
З 23 березня Левам небажано ухвалювати рішення, тому що місячне затемнення не дасть думати ясно та правильно, свідчить гороскоп.
Гороскоп Лев, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Левів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень та квітень створюватимуть у житті Левів такі ситуації, до яких вони будуть не готові. Причина цього - коридор затемнень, який триватиме з 25 березня по 8 квітня.

"Рожеві окуляри спадуть, затемнення покаже, що насправді відбувається", - зазначила фахівець.

10 березня - молодик у восьмому будинку гороскопа. Це сектор фінансів. Леви отримають новини, пов'язані зі страховками, податками, рахунками, аліментами. Можливо ви отримаєте новини про спадщину, можуть прийти чужі гроші, наприклад, гроші чоловіка або дружини. Варто бути обережними, оскільки відкриється інформація, про яку ви не знали.

11 березня Леви можуть поїхати за кордон. Відбуватимуться події, пов'язані з іншими країнами та людьми інших національностей. Ви будете вести переговори, проходити співбесіду, працювати з клієнтом здалеку.

21 березня ви станете популярні, виступите на публіці. 22 березня в секторі фінансів і трансформації з'єднуються Венера з Сатурном.

"Сатурн - це дисципліна, планування. І тут складно планувати, тому що восьмий будинок дуже непередбачуваний. Це сектор криз, тому що це те, що ми не можемо передбачити. Сатурн дає вам якір стабільності. Неважливо, що буде відбуватися, який хаос трапиться в світі, Сатурн дасть вам стрижень, впевненість в собі. Ви будете настільки стабільніші та мудріші, що трансформація відбуватиметься у вас у житті, яка дасть вам або фінансове благополуччя, або почуття безпеки, або підтримку близької та коханої людини", - розповіла астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

З 23 березня Левам небажано ухвалювати рішення, тому що місячне затемнення не дасть думати ясно і правильно. Якщо відбувається дійсно щось важливе або ви впевнені в тому, чого ви хочете, тільки в цьому випадку можна робити крок. Якщо є сумніви, то бажано перечекати.

День затемнення - дуже емоційний. Щось може змінюватися в житті друзів, родичів, братів, сестер. З'являться нові сусіди, з якими ви познайомитеся, і вони вам допоможуть. Можливо відбудеться знайомство зі значущою людиною, яка переверне ваше уявлення про світ або дасть пораду по роботі.

Більш детальний гороскоп на березень для Левів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти