StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Овнів: що принесе перший місяць весни

21 лютого 2024, 05:31оновлено 23 лютого, 13:46
Березень і квітень - важливі місяці для Овнів. Юпітер дасть фундамент в секторі цінностей і доходів та везіння у фінансових справах, розповіла Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Овен - Гороскоп на 2024 рік від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Овнів.

Тим часом експерти по зірках розповіли, які три представники зодіакального кола розбагатіють в перший місяць весни 2024 року. Читайте матеріал: Гаманець поповниться: 3 знаки зодіаку стануть багатшими вже у березні.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з молодика 10 березня у дванадцятому будинку гороскопа. Це сектор очищення і позбавлення від непотрібного.

"Наче вам потрібно підготуватися до дня народження і позбутися від усього непотрібного. Обов'язково закінчіть всі справи до 10 числа, тому що молодик відкриває новий цикл, який триває два тижні - по 25 березня. Можна навести порядок, позбутися непотрібних речей, віддати, подарувати те, що ви вже не носите або що вам не потрібно", - порадила астролог.

Анжела Перл порадила обряд на молодик: потрібно прожарити сіль на сковорідці і розсипати на підлогу і по кутах. Залишити на ніч, а вранці зібрати пилососом.

"Сіль вбирає в себе всю негативну енергію. Це дуже сильна річ. Давним-давно це робили і бабусі, і прабабусі. І я це роблю", - поділилася фахівець.

Під час молодика з Овнами може вийти на зв'язок людина з минулого - та, з кою ви давно не бачилися і не спілкувалися. Можливо ви отримаєте звісточку від друзів з різних країн або поїдете в якесь ізольоване місце.

11 березня Меркурій входить в перший будинок гороскопу Овнів. Ви отримаєте важливу інформацію або повідомлення, відбудеться знайомство, почнуться відносини, переговори, оформлення угоди. Овни можуть відновити відносини на відстані.

"20 березня буде з'єднання у вашому знаку космічного вузла, який показує мету, призначення. Ви можете обмірковувати, щось планувати. Хтось дасть мудру пораду. Якщо у вас день народження 7 квітня або 6 і 8 числа, то для вас це з'єднання буде дуже важливим", - сказала Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

22 березня Венера з'єднується з Сатурном в 12 будинку гороскопа. Сатурн - планета дисципліни і порядку, завершення минулого.

"Всім нам потрібно обов'язково поставити крапку, завершити або впорядкувати. Можливо щось тягнеться з минулого? Не виключена зустріч зі старою подругою, зі старими друзями або відновлення стосунків. Не виключено, що ви вирішите поговорити і закінчити ці стосунки", - свідчить гороскоп.

25 березня - місячне затемнення в будинку стосунків, шлюбу, партнерства, дружби, інших людей, розлучень. Може бути і шлюбний контракт, і весілля, і розлучення.

"Місячне затемнення висвітить будь-які стосунки з чоловіком, дружиною, нареченим, нареченою, бізнес-партнером. Зазвичай місячне затемнення показує правду. Можливо, те, що ви не бачили, опиниться на поверхні. Ви дозрієте для того, щоб зробити пропозицію вашій дівчині або щоб, навпаки, розлучитися, роз'їхатися, припинити стосунки", - розповіла астролог.

За її словами, всі березневі Овни сильніше інших відчують це затемнення.

З 25 березня у нас починається коридор затемнення, який принесе хаотичну енергетику. Під час коридору затемнень часто все йде не за планом, не так, як ми це задумали або якісь події раптом спливають, або люди змінюють думку, і нам доводиться підлаштовуватися під ці події.

"Березень і квітень - дуже важливі місяці для Овнів. Юпітер дасть вам фундамент, опору в секторі цінностей, грошей, доходів, а також везіння у фінансових справах", - резюмувала Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп на березень 2024 для Овнів від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти