StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024 для Скорпіонів: астролог назвала терміни небезпечного періоду

24 лютого 2024, 05:32
Ухвалюючи рішення, переконайтеся, що це дійсно те, чого ви хочете, порадила астролог.
Гороскоп Скорпіон, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Скорпіонів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у період з 25 березня по 8 квітня буде коридор затемнень. У ці два тижні можуть відбуватися події, які змінять ситуацію. Скорпіонам потрібно буде ухвалити рішення.

"Але зазвичай затемнення роблять так, щоб направити або підштовхнути нас, прибрати з нашого шляху перешкоди або людей, які вже не потрібні нам в нашому житті, або, навпаки, обдарувати нас чимось або кимось. У вас може з'явитися ідея, і почати її реалізацію ви захочете саме зараз", - розповіла астролог.

"Будьте обережні під час коридору затемнення. Якщо ви не впевнені на сто відсотків, що це саме те, чого ви хочете, почекайте, не міняйте нічого, не ухвалюйте рішення, тому що якщо ви захочете передумати, то дуже складно буде це зробити. Всесвіт ніби ставить печатку і назад шляху немає", - порадила Анжела Перл.

10 березня - молодик в п'ятому будинку гороскопа Скорпіонів. Це сектор задоволення і кохання, романів і побачень. Вільні Скорпіони можуть зустріти свою любов. Також на вас чекає новина, що стосується дітей або повідомлення про вагітність.

З 11 березня Скорпіонам важливо дотримуватися балансу і звернути увагу на своє здоров'я. Ви отримаєте новину про роботу. Якщо ви не працюєте, це може бути вирішення якихось щоденних питань.

20 березня Скорпіони можуть отримати нову посаду. Почнеться співпраця з кимось, ви відкриєте другий бізнес. Можливо відбудеться підписання документів, буде розділ майна.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

21 березня Скорпіонам потрібно буде зустрічатися з представниками держави, чиновниками. Можливо вам потрібно буде отримати ліцензію або підтвердити свою кваліфікацію. Відбудеться розмова з керівником. Скорпіонам потрібно буде підтвердити репутацію. Також не виключено, що програється якась ситуація, пов'язана з батьком.

22 березня у Скорпіонів з'явиться хобі - танці, музика, малювання, спів. Ви запишетеся в спортивну секцію.

Останній тиждень березня буде дуже активним - на вас чекають поїздки, подорожі, зустрічі.

Більш детальний гороскоп на березень для Скорпіонів дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти