StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На 4 знаки зодіаку чекає тотальне невезіння в березні

5 березня 2024, 15:40
Астролог Влад Росс розповів, до чого слід бути готовим у перший місяць весни.
На 4 знаки зодіаку чекає тотальне невезіння в березні На
4 знаків зодіаку чекає тотальне невезіння в березні / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп на березень 2024 говорить, що на деякі знаки зодіаку чекає важкий період у перший місяць весни.

В ексклюзивному коментарі Главреду астролог Влад Росс назвав головних невдах березня.

Гороскоп на березень Телець

Кар'єра: У березні-2024 Тельцю слід бути готовим до того, що нічого не вдаватиметься з першої спроби. Повторення - мати навчання. Однак деяким представникам знака і друга спроба не принесе бажаного результату. Тому слід готуватися до складного періоду.

відео дня

Однак не варто впадати у відчай і дратуватися, це - не вихід. Тельцю слід звернутися по допомогу до людини, чий досвід набагато більший, ніж у нього. Це буде найбільш грамотним рішенням у ситуації, що склалася. Якщо гордість не дозволяє цього зробити, потрібно взяти невелику паузу, проаналізувати ситуацію і спробувати все спочатку.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

У другій половині березня для досягнення важливої мети Тельцю доведеться застосувати невластиву йому хитрість. Йти на цю невелику угоду із совістю чи ні - Телець має вирішити сам. Він доб'ється того, чого хоче, але радість перемоги може бути дещо затьмарена.

Гроші: У сфері фінансів у березні 2024 року Тельцю слід бути більш обачним і економним. Він схильний надмірно турбуватися про матеріальне забезпечення в майбутньому, тому намагатиметься якнайбільше накопичити.

Здоров'я: У першій половині березня імунітет Тельця буде ослаблений, тому велика небезпека підхопити ГРЗ та інші хвороби, які супроводжуються болем у горлі, кашлем, проблемами з легенями. Вразливою буде вся дихальна система. Для профілактики захворювань кісткової системи підійде кінець місяця, корисно буде наповнити раціон продуктами, що містять кальцій, і більше бувати на свіжому повітрі.

Гороскоп на березень Діва

Кар'єра: У професійній діяльності в березні 2024-го у Діви настане напружена і непередбачувана пора. Перед нею буде поставлено низку нових завдань, особливо начальством, але часу для їх осмислення буде недостатньо.

Тому доведеться ухвалювати досить швидкі рішення, що змусить Діву не на жарт понервувати. Проте, зіткнувшись із труднощами, Діві не можна звертати зі шляху, хоча в якийсь момент дуже захочеться все кинути і ніколи не повертатися до завдання, яке в березні буде їй не по зубах.

Гроші: У фінансовому плані в березні Діва буде схильна до зайвого занепокоєння. Вона добре вміє вести грошові справи інших, тому серед Дів дуже багато хороших бухгалтерів. Але сама Діва цього місяця може бути занадто нерішучою, коли справа стосуватиметься її грошей.

Здоров'я: Діва в березні 2024-го буде вельми недовірливою і забобонною в питаннях здоров'я. Тому варто зменшити кількість передач, що переглядаються, а також читання літератури на медичну тематику. Іпохондрія в березні може неймовірно розвинутися.

У середині місяця Діві потрібно остерігатися протягів, переохолодження і одягатися за погодою. Наприкінці місяця настрій Діви обіцяє бути гарним, а фізичне самопочуття безпосередньо залежатиме від уміння дотримуватися правильного режиму дня.

Діві потрібно постаратися лягати спати і прокидатися в один і той самий час, не пропускати прийомів їжі, займатися спортом і звертатися до дієтолога або нутриціолога.

Гороскоп на березень Стрілець

Кар'єра: У березні 2024 року Стрільцю необхідно старанно працювати. Начальство неодмінно помітить працьовитість і перспективність Стрільця, особливо якщо він почне ламати стереотипи, йти до нового. Тож можна чекати збільшення заробітної плати.

Також Стрільця можуть звільнити цього місяця, але потім несподівано підвернеться якийсь дуже хороший варіант. Зірки радять Стрільцю більше спілкуватися і заводити корисні знайомства, адже саме наявність зв'язків допоможе Стрільцю вирішувати проблемні ситуації.

Йому рекомендується розвивати індивідуальні здібності - це принесе самозадоволення, налаштує на позитив, а отже, буде й істотний шанс на успіх, який допоможе перетворитися, особливо наприкінці місяця.

Гроші: У березні Стрільцю рекомендується заощаджувати, оскільки попереду на нього чекають істотні матеріальні витрати цієї весни.

Здоров'я: У березні у Стрільця не передбачається проблем зі здоров'ям. Необхідно більше відпочивати, менше нервувати, більше гуляти на свіжому повітрі, вирушати в далекі подорожі. І тоді багато чого в його житті зміниться.

Гороскоп на березень Козеріг

Кар'єра: Головне, що потрібно Козерогу в кар'єрі в березні, - це вибрати правильну тактику. Неприємності на роботі не будуть значними, якщо Козеріг їх сам не "розкочегарить".

У будь-якому разі, все налагодиться наприкінці місяця чарівним чином, навіть не вимагаючи значних зусиль з боку Козерога. Потрібно набратися терпіння в березні, незважаючи на те, що буде велике прагнення зробити кар'єру і домогтися суспільного визнання і почестей.

Гроші: У березні 2024-го зірки не рекомендують Козерогу витрачати гроші на дорогі розваги. До планування особистого бюджету слід поставитися якомога відповідальніше.

Здоров'я: Стан здоров'я в березні-2024 багато в чому визначатиметься настроєм Козерога: похмура погода - все болить, сонечко вийшло - самопочуття гарне. Геть песимізм! Краще поставити собі за мету себе побалувати. Емоційний підйом благотворно позначиться і на інших сферах життя Козерога. Це прекрасний час для відвідування психологічних тренінгів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти