Гороскоп на березень-2024 для всіх знаків: на Тельця чекає підступність, а на Риб казковий місяць

5 березня 2024, 08:30
Гороскоп на березень від астролога Влада Росса обіцяє Овну швидкий успіх, Водолію – підготовку до кар'єрного стрибка, а Терезам – зміни в особистому житті.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на березень 2024-го для всіх знаків і розповів, кому пощастить
Гороскоп на березень-2024 від Влада Росса обіцяє вдалий місяць Рибам, Овну і ще кільком знакам / Главред

Астрологічний прогноз на березень 2024 року точно порадує представників кількох знаків зодіаку, оскільки початок весни у них буде вельми вдалим і насиченим приємними подіями. Астролог Влад Росс ексклюзивно для Главреда склав гороскоп на березень-2024 для всіх знаків зодіаку та назвав невдах і щасливчиків початку весни. Астролог розповів, які події можливі в березні в житті кожного знака зодіаку в кар'єрі та роботі, в сім'ї та любовних стосунках, у грошових справах, а також які проблеми зі здоров'ям можуть виникнути.

Нейтральним березень-2024 буде для таких знаків:

Рак

Березень-2024 у Рака буде рівним місяцем. Березень винагородить Рака за терпіння і каторжну працю. Ті представники знака, які тривалий час докладали максимальних зусиль для досягнення заповітної мети ще до березня, нарешті цього місяця зможуть бути винагороджені і почнуть пожинати залужені плоди фінансового успіху. Нарешті вдасться залишити в минулому всі складнощі, тобто непростий період у житті Рака завершиться.

Березень – чудовий час для Рака, щоб зайнятися самовдосконаленням, зокрема, йдеться і про духовні практики. Також вдасться надолужити згаяне в особистому житті.

Сприятливі дні березня 2024 року для Рака: 1, 2, 8, 13, 22, 24, 30.

Несприятливі дні березня для Рака: 7, 11, 17, 14, 21, 29.

Кар'єра. У професійній сфері зірки рекомендують Раку налаштуватися в березні-2024 на позитив, адже від настрою буде дуже багато залежати. Місяць буде емоційним, насиченим і цікавим. Однак ризиковані ситуації все-таки слід виключити цього місяця, інакше можуть бути складнощі. У березні Раку однозначно не варто випробовувати долю.

Гроші. Березень 2024-го обіцяє Раку отримання премій і фінансових винагород, але наприкінці місяця. Розслаблятися не варто – потрібно працювати. Потрібно зціпити зуби і рухатися до своєї мети. Щоб кишеня не спорожніла, зірки не радять витрачати всі отримані гроші. Рак – один із найекономніших знаків зодіаку, і в березні йому бажано економити, як і завжди.

Особисте життя. Раку в березні в особистому житті не варто ховати голову в пісок. Якщо людина дорога, з нею варто поговорити, знайти компроміс. Раку необхідно слухати і чути свого партнера.

Самотні Раки можуть скористатися знайомством із представником протилежної статі, проте перспективи цих стосунків не будуть райдужними. Усе залежатиме від Рака і від того, наскільки він захоче і далі спілкуватися з цією людиною. Хоча друга половина березня може принести вдалі романи з іноземцями, людьми здалеку.

Здоров'я. У березні 2024-го у Рака можливе загострення хронічних захворювань. Не слід забувати про заходи профілактики, а також важливо вчасно звертатися до лікаря, уникати переохолоджень і зміцнювати імунітет. Рак ризикує підчепити вірусні та застудні захворювання цього місяця.

Терези

Березень-2024 обіцяє бути середнім місяцем для Терезів. Творчим натурам більше не буде потрібно стримувати свій порив, адже в березні саме це принесе Терезам фінансовий успіх і нові приголомшливі знайомства та зв'язки. Дипломатичний підхід Терезів до всього не підведе. З іншого боку, щоб убезпечитися від хибних друзів і нав'язаних обов'язків, Терези будуть люто відстоювати свою територію і виганяти звідти всіх, хто їм набрид.

Сприятливі дні березня 2024 року для Терезів: 2, 7, 9, 23, 29.

Несприятливі дні березня для Терезів: 1, 6, 10, 17, 26, 31.

Кар'єра. У професійній діяльності в березні 2024-го зірки сприятимуть і всіляко допомагатимуть досягти успіху тим Терезам, які розпочнуть нову справу і проявлятимуть такі якості, як працьовитість і наполегливість. Якщо не лінуватися, а займатися навчанням і самоосвітою, то отримані знання обов'язково посприяють просуванню кар'єрними сходами. Деякі Терези в березні можуть змінити місце роботи, і в них з'являться нові шанси, перспективи й можливості.

Гроші. У фінансовому плані для Терезів березень 2024 року буде сприятливим, проте слід обачніше ставитися до своїх витрат і завжди залишати якісь кошти про запас.

Особисте життя. На багатьох Терезів у березні 2024-го чекають зміни в особистому житті: одні вирішать узаконити стосунки, інші, які перебувають у шлюбі, захочуть поповнення в сімействі. Взагалі, місяць сприятливий для вагітності. Самотні Терези в березні, можливо, зустрінуть рідну душу, але це станеться тільки з тими, хто вже морально готовий до доленосної зустрічі, хто повністю відпустив попередні стосунки.

Здоров'я. У березні погане самопочуття Терезів може бути пов'язане із судинними захворюваннями. Можливі головні болі, перепади тиску. Терези особливо реагуватимуть на сонячні та магнітні бурі. У березні Терезам доведеться переглянути режим дня, приділяти більше часу відпочинку. У разі погіршення самопочуття Терезам необхідно невідкладно звертатися до лікаря.

Дивіться гороскоп на березень-2024 від астролога Влада Росса для всіх знаків зодіаку:

Скорпіон

Березень 2024-го для Скорпіона не буде поганим місяцем, утім, особливо хорошим його теж не назвеш. Скорпіону здаватиметься, що все йде, як треба, і на службі суцільні успіхи, але березень змусить думати інакше. Якщо вдосконалюватися, то все вийде. Якщо на роботі Скорпіона почнуть критикувати, закривати вуха не варто, навпаки, потрібно прислухатися до критики. Скорпіону зараз необхідний струс, і тільки погляд зі сторони зможе знайти причину проблеми. Тому корисною буде консультація астролога або психолога, а підтримку слід шукати у близьких і батьків.

Сприятливі дні березня 2024 року для Скорпіона: 1, 10, 11, 15, 24, 25.

Несприятливі дні березня для Скорпіона: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. У березні-2024 Скорпіону слід готуватися до того, що для завершення роботи, на яку він витратив багато часу, буде потрібно трохи повчитися і підвищити кваліфікацію. Зірки рекомендують не лінуватися, вбирати корисну інформацію, адже вона допоможе реалізувати задумане. Не варто будувати захмарних планів – усі задуми мають бути реальними, а виконувати їх потрібно поетапно. Тільки за цієї умови Скорпіон зуміє досягти мети.

Гороскоп на березень не виключає ймовірності конфліктів зі співробітниками. Скорпіону рекомендується стримати свою войовничість і спокійно ставитися до критики. Якщо в словах особи, яка критикує, є частка правди, то потрібно працювати над собою.

Особисте життя. У березні 2024 року зірки обіцяють Скорпіону успіх у протилежної статі. Слід звернути увагу на тих, хто виявить симпатію, адже, можливо, такі стосунки переростуть у щось більше і серйозніше, ніж просто флірт. У Скорпіона може визріти шлюбна комбінація зірок.

Сімейним Скорпіонам у березні слід переглянути своє ставлення до партнера і намагатися бути менш дратівливими і більш тактовними.

Здоров'я. У березні у Скорпіона велика ймовірність розвитку застудних захворювань. Але займатися самолікуванням не варто – краще звернутися до фахівця. Деякі представники знака можуть зіткнутися з проблемами сексуального характеру, тому не варто нехтувати засобами захисту. Також слід остерігатися розвитку професійних захворювань, наприклад, геморою.

Водолій

Водолію в березні 2024 року не слід форсувати події, проявляти ініціативу, оскільки ініціатива буде покарана. Марс – планета роздратування, сварок, суперечок – усе ще буде у Водолії майже до кінця місяця. Енергія буде бити через край, хотітиметься взяти кермо влади у свої руки і довести всім, що Водолій крутий. Марс – це також планета травмонебезпеки, тому є ризик отримати перелом рук або ніг, а також потрапити в ДТП.

У березні Водолій має бути зосереджений виключно на собі, накопичувати сили. Марс у Водолії даватиме певну егоїстичність. Це буде час підготовки до кар'єрного стрибка, який уже близький. І саме цього місяця Водолій може напрацювати свій потенціал у плані кар'єрного зростання.

Сприятливі дні березня 2024 року для Водолія: 3, 4, 7, 9, 17, 22, 23.

Несприятливі дні березня для Водолія: 5, 6, 12, 13, 15, 24, 25.

Кар'єра. У професійному плані березень буде досить вдалим місяцем для Водолія. Його переповнюватиме енергія. Але є одна заковика – коли Водолій сповнений сил, він часто може чинити нерозважливо. Зірки радять не лізти в авантюри. Березень є підготовчим етапом для подальших звершень, зокрема й фінансових. Необхідно скласти план дій, налагодити контакти з новими партнерами. Також потрібно розпрощатися з опонентами, вивчити діяльність конкурентів, зайнятися рекламою і продумати все до найдрібніших деталей.

Гроші. Фінансовий бік життя Водолія в березні 2024-го буде досить хорошим. Грошові надходження, вдалі капіталовкладення і покупки піднімуть настрій. Аж до того, що Водолій може придбати нерухомість або машину. Головне – робити подарунки близьким, оскільки це сторицею повернеться вже в найближчому майбутньому.

Особисте життя. У березні-2024 Водолію слід приділяти максимум уваги близьким людям, адже завдяки їм він знайде натхнення для своїх нових ідей, які будуть здатні принести йому успіх. Сімейні цінності мають завжди бути на першому місці для Водолія, особливо цього місяця.

Здоров'я. Березень може бути вельми підступним місяцем для Водолія в плані проблем зі здоров'ям. Водолію точно не слід їхати в гори в березні, оскільки він може там або порвати зв'язки, або поламати кінцівки. Важливо одягатися за погодою – є небезпека застудитися. Дуже ймовірні загострення хронічних захворювань, особливо пов'язаних із суглобами. Саме час пройти профілактичне лікування і звернутися до лікарів.

Невдахи березня-2024:

Телець

Березень 2024-го для Тельця буде досить підступним періодом. Цього місяця Тельця з неймовірною силою потягне на якусь нову романтичну пригоду. Але, прийнявши легкий флірт за початок чогось великого і світлого, він ризикує помилитися. Дружба може здаватися коханням, і навпаки. З'єднання планет відбуватиметься в домі легких і нетривалих стосунків. Нерозумно міняти міцні стіни на вежі повітряного замку в березні.

На роботі Тельцю слід поменше привертати увагу і не рватися в перші ряди. Що повільніше Телець рухатиметься до мети, то швидше її досягне. Тому гасло цього знака в березні: тихіше їдеш – далі будеш.

Сприятливі дні березня 2024 року для Тельця: 1, 6, 14, 15, 20, 23, 24.

Несприятливі дні березня для Тельця: 2, 3, 10, 11, 16, 17.

Кар'єра. У березні-2024 Тельцю слід бути готовим до того, що нічого не вдаватиметься з першої спроби. Повторення – мати навчання. Однак деяким представникам знака і друга спроба не принесе бажаного результату. Тому слід готуватися до складного періоду.

Однак не варто впадати у відчай і дратуватися, це – не вихід. Тельцю слід звернутися по допомогу до людини, чий досвід набагато більший, ніж у нього. Це буде найбільш грамотним рішенням у ситуації, що склалася. Якщо гордість не дозволяє цього зробити, потрібно взяти невелику паузу, проаналізувати ситуацію і спробувати все спочатку.

У другій половині березня для досягнення важливої мети Тельцю доведеться застосувати невластиву йому хитрість. Йти на цю невелику угоду із совістю чи ні – Телець має вирішити сам. Він доб'ється того, чого хоче, але радість перемоги може бути дещо затьмарена.

Гроші. У сфері фінансів у березні 2024 року Тельцю слід бути обачнішим і економнішим. Він схильний надмірно турбуватися про матеріальне забезпечення в майбутньому, тому намагатиметься побільше накопичити.

Особисте життя. Сімейним Тельцям або Тельцям у стосунках у березні 2024-го може захотітися якихось пригод. Однак краще не шукати їх на свою голову, адже, почавши активно фліртувати з представниками протилежної статі, він викличе велике обурення своїх благовірних. А через ревнощі другої половини можуть виникнути складні ситуації.

Знайомство, яке може зав'язатися ближче до середини березня, подарує самотнім Тельцям бурю емоцій, проте втрачати самоконтроль не можна, оскільки потім про це доведеться сильно пошкодувати.

Здоров'я. У першій половині березня імунітет Тельця буде ослаблений, тому велика небезпека підхопити ГРЗ та інші хвороби, які супроводжуються болем у горлі, кашлем, проблемами з легенями. Вразливою буде вся дихальна система. Для профілактики захворювань кісткової системи підійде кінець місяця, корисно буде наповнити раціон продуктами, що містять кальцій, і більше бувати на свіжому повітрі.

Діва

У березні-2024 люди з близького оточення Діви можуть почати заздрити її успіхам і спробують якось нашкодити, втягнувши в нечесну гру. Дуже багато хто буде налаштований проти Діви. Тому березень буде для Діви місяцем зі знаком "мінус".

Діві не слід дозволяти маніпулювати собою і глибоко проникати в душу. Слід щільніше прикрити ці двері, особливо для ворогів і недоброзичливців. Поява прекрасного незнайомця або незнайомки може лише звести Діву з розуму. Не потрібно поспішати ухвалювати рішення у стосунках із близькими людьми, оскільки ситуація може бути неоднозначною.

Сприятливі дні березня 2024 року для Діви: 1, 2, 10, 11, 14, 15, 23, 24.

Несприятливі дні березня для Діви: 5, 18, 19, 28.

Кар'єра. У професійній діяльності в березні 2024-го у Діви настане напружена і непередбачувана пора. Перед нею буде поставлено низку нових завдань, особливо начальством, але часу для їх осмислення буде недостатньо. Тому доведеться ухвалювати досить швидкі рішення, що змусить Діву не на жарт понервувати. Проте, зіткнувшись із труднощами, Діві не можна звертати зі шляху, хоча в якийсь момент дуже захочеться все кинути і ніколи не повертатися до завдання, яке в березні буде їй не по зубах.

Гроші. У фінансовому плані в березні Діва буде схильна до зайвого занепокоєння. Вона добре вміє вести грошові справи інших, тому серед Дів дуже багато хороших бухгалтерів. Але сама Діва цього місяця може бути занадто нерішучою, коли справа стосуватиметься її грошей.

Особисте життя. У березні-2024 Діві не варто витрачати час на людину, яка при першій же зустрічі повідомила, що вона не вільна. Також Діві не слід демонструвати інтерес до того, хто їй явно не симпатизує, сподіваючись завоювати прихильність. Шанс зав'язати нові стосунки з'явиться лише наприкінці місяця. І, найімовірніше, Діва вибере того, кого давно і добре знає.

Здоров'я. Діва в березні 2024-го буде вельми недовірливою і забобонною в питаннях здоров'я. Тому варто зменшити кількість передач, що переглядаються, а також читання літератури на медичну тематику. Іпохондрія в березні може неймовірно розвинутися. У середині місяця Діві потрібно остерігатися протягів, переохолодження і одягатися за погодою. Наприкінці місяця настрій Діви обіцяє бути гарним, а фізичне самопочуття безпосередньо залежатиме від уміння дотримуватися правильного режиму дня. Діві потрібно постаратися лягати спати і прокидатися в один і той самий час, не пропускати прийоми їжі, займатися спортом і звертатися до дієтолога або нутриціолога.

Стрілець

Стрільцям у березні 2024-го здаватиметься, що справи йдуть не зовсім так, як їм би того хотілося, що і вдома, і на роботі все заходить у якийсь безпросвітний глухий кут. Тому місяць для Стрільця пройде під знаком "мінус". Однак впадати у відчай не варто, адже все це веде до змін у справах і навколишній дійсності. Але головне – Стрілець має змінити самого себе цього місяця, вдосконалити свої тіло і душу. Геть старі страхи, віджилі стереотипи! Для успіху, як ніколи, буде важлива підтримка друзів і колег. Потрібно прислухатися до близьких людей, покладатися на партнерів – у цьому буде ключ до успіху в березні.

Сприятливі дні березня 2024 року для Стрільця: 2, 3, 12, 13, 17, 18, 26.

Несприятливі дні березня для Стрільця: 7, 8, 15, 16, 22, 28, 29.

Кар'єра. У березні 2024 року Стрільцю необхідно старанно працювати. Начальство неодмінно помітить працьовитість і перспективність Стрільця, особливо якщо він почне ламати стереотипи, йти до нового. Тож можна чекати збільшення заробітної плати. Також Стрільця можуть звільнити цього місяця, але потім несподівано знайдеться якийсь дуже хороший варіант. Зірки радять Стрільцю більше спілкуватися і заводити корисні знайомства, адже саме наявність зв'язків допоможе Стрільцю вирішувати проблемні ситуації. Йому рекомендується розвивати індивідуальні здібності – це принесе самозадоволення, налаштує на позитив, а, отже, буде і суттєвий шанс на успіх, який допоможе вдосконалитися, особливо наприкінці місяця.

Гроші. У березні Стрільцю рекомендується економити, оскільки попереду на нього чекають суттєві матеріальні витрати цієї весни.

Особисте життя. В особистому житті березень 2024-го не віщує нічого хорошого Стрільцю. Деякі самотні Стрільці зустрінуть цікавих представників протилежної статі, однак, найімовірніше, значущими один для одного вони не стануть. Тому ні на що серйозне Стрільцю розраховувати не варто.

Стрільцям, які перебувають у стосунках, любовний гороскоп радить стати більш непередбачуваними, наприклад, зробити несподіваний вчинок, який приємно здивує партнера.

Здоров'я. У березні у Стрільця не передбачається проблем зі здоров'ям. Необхідно більше відпочивати, менше нервувати, більше гуляти на свіжому повітрі, вирушати в далекі подорожі. І тоді багато чого в його житті зміниться.

Козеріг

У березні 2024-го Козеріг буде в трудах, утім, як і завжди. Він рухатиметься до своєї мети, як альпініст. Однак можуть виникати невеликі труднощі на роботі, і Козерогу потрібно постаратися, щоб вони не зіпсували йому настрій. Загалом, березень у Козерога пройде під знаком "мінус". Зрештою, противник вийде з гри, і далі справи підуть, як по маслу.

Сприятливі дні березня 2024 року для Козерога: 4, 6, 16, 19, 28.

Несприятливі дні березня для Козерога: 10, 11, 22, 25, 31.

Кар'єра. Головне, що потрібно Козерогу в кар'єрі в березні, – це вибрати правильну тактику. Неприємності на роботі не будуть значними, якщо Козеріг їх сам не "розкочегарить". У будь-якому разі, все налагодиться наприкінці місяця чарівним чином, навіть не вимагаючи значних зусиль з боку Козерога. Потрібно набратися терпіння в березні, незважаючи на те, що буде велике прагнення зробити кар'єру і домогтися суспільного визнання і почестей.

Гроші. У березні 2024-го зірки не рекомендують Козерогу витрачати гроші на дорогі розваги. До планування особистого бюджету слід поставитися якомога відповідальніше.

Особисте життя. Ситуація в особистому житті в березні в Козерога буде стабільною. Особливих змін не передбачається. У будь-якому разі, Козерогу слід прагнути оновлювати почуття, робити стосунки яскравішими і насиченішими. У цьому допоможуть спільні поїздки або романтична вечеря в ресторані при свічках.

Здоров'я. Стан здоров'я в березні-2024 багато в чому визначатиметься настроєм Козерога: похмура погода – все болить, сонечко вийшло – самопочуття гарне. Геть песимізм! Краще поставити собі за мету себе побалувати. Емоційний підйом благотворно позначиться і на інших сферах життя Козерога. Це прекрасний час для відвідування психологічних тренінгів.

Щасливчики березня-2024:

Овен

У Овна в березні 2024 року все буде добре, і місяць пройде під знаком "плюс". Якщо всупереч сумнівам Овну в березні вдасться затіяти якусь справу, то цього місяця йому вдасться домогтися швидкого успіху і важливих досягнень. Овен може розраховувати на це, але за умови, що він не посвариться з партнерами. А через затемнення на осі Овен-Терези цілком можливі напружені ситуації у взаєминах із людьми. Несподівано можуть з'явитися на горизонті нові кармічні партнери. Старих партнерів не варто переконувати в тому, що правда на землі одна, і вона за Овном.

У березні Овну може знадобитися час, щоб побути наодинці зі своїми думками. Але зірки радять на початку весни на роботі проявляти максимальну активність.

Сприятливі дні березня 2024 року для Овна: 2, 3, 21, 22, 25, 26, 27.

Несприятливі дні березня-2024 для Овна: 1, 7, 8, 14, 15, 28.

Кар'єра. У сфері професійної діяльності в березні в Овна буде сприятливий період, коли можливий серйозний прорив у роботі. Можлива вдала зміна роду діяльності та отримання нового місця роботи.

У другій половині березня-2024 Овну потрібно рватися в бій, працювати з ентузіазмом, за можливості брати на себе роль лідера. У цей час можна буде досягти того, що не вдавалося раніше. Зокрема вдасться поліпшити матеріальне становище, а за підсумком вийти в подвійний плюс.

Кінець березня може виявитися багатим на ділове спілкування. При цьому Овну слід враховувати, що досягнуті в неформальній обстановці домовленості приведуть до неповторного успіху.

Особисте життя. У першій половині березня 2024 року в самотніх Овнів може з'явитися нове захоплення. Із високою часткою ймовірності об'єктом симпатії стане людина, яка буде старшою за віком або за соціальним статусом. Не виключений службовий роман. Навіть якщо цьому захопленню не судилося перерости в щось більше, можна бути впевненим, що ця людина залишиться другом і покровителем.

Сімейним Овнам рекомендується уникати будь-яких проявів ревнощів, оскільки затемнення буде на осі Овен-Терези, а це означає, що в шлюбних стосунках може відбуватися що завгодно. Затемнення може позначитися на стосунках із другою половиною не найкращим чином.

У другій половині місяця коханій людині Овна, ймовірно, знадобиться допомога і підтримка. Овну буде важливо виявити живу участь у житті своєї другої половини. Слід подолати всі кризи разом із партнером.

Здоров'я. Овен у травні-2024 може стати жертвою помилкового діагнозу, тому краще цього місяця не намагатися що-небудь діагностувати. За можливості потрібно почекати з відвідуванням лікарів, здачею аналізів, проведенням важливих медичних обстежень, особливо в другій половині місяця. Якщо в Овна є хронічне захворювання суглобів, у березні слід бути готовим до його загострення наприкінці місяця. Причому рецидив може спровокувати не тільки підвищена фізична активність, а й стрес.

Близнюки

У Близнюків у березні 2024 року все буде чудово. Близнюкам у березні необхідно бути в курсі подій, що відбуваються у всіх сферах життя. Що більше вони будуть поінформовані, то більше корисного почерпнуть для себе. Сприятливий час для навчання, добре починати вивчення іноземних мов, підвищувати кваліфікацію і рівень освіченості. Бути в курсі – головне в березні для Близнюків. У них з'явиться шанс не тільки домогтися нового місця під сонцем, а й вирішити наболіле грошове питання.

На початку березня Близнюкам можна бути екстравагантними, адже це приверне нових знайомих і шанувальників, а також пропозиції щодо ділового партнерства та співпраці.

Сприятливі дні березня 2024 року для Близнюків: 2, 7, 9, 13, 17, 18, 25, 29, 30, 31.

Несприятливі дні березня для Близнюків: 3, 5, 10, 11, 19, 20, 24, 27.

Кар'єра. У березні-2024 професійні завдання, що стоять перед Близнюками, буде вирішено досить швидко і без особливих зусиль. Слід частіше цікавитися тим, що відбувається навколо. Це допоможе не випустити з уваги щось важливе, що відбувається на горизонті.

Крім того, успіху посприяють гармонійні стосунки з колегами, начальством, друзями по роботі, які завжди будуть готові допомогти порадою.

Цього місяця почнуть просуватися багато раніше припинених проєктів. У березні з'явиться можливість обзавестися корисними знайомствами, зокрема і в професійному плані. Вдало складатимуться переговори, а також короткочасні комерційні закордонні поїздки. Деяким представникам знака випаде шанс отримати підвищення або почати нову перспективну справу. Це непоганий час для переходу на нове місце роботи. У Близнюків буде дуже великий шанс перетворити свою діяльність саме в березні.

Гроші. У фінансовому плані березень для Близнюків обіцяє бути рівним періодом.

Особисте життя. У березні 2024-го Близнюкам захочеться пережити в коханні та стосунках щось хвилююче. У першій половині місяця можливі курортні романи. Близнюки цілком можуть дозволити собі невелику пригоду, але потрібно пам'ятати, що заграватися не варто, оскільки карета з принцесою перетвориться на гарбуз. Близнюкам не варто обсипати докорами свою другу половинку. Слід визначити справжні причини її або його поведінки, якщо партнер відчуває постійне почуття ревнощів щодо Близнюків. Згодом Близнюки зрозуміють, що поєднали своє життя з людиною, яка їм абсолютно не підходить. Наголошую, йдеться про людину, яку Близнюки зустрінуть у березні 2024-го.

Здоров'я. Близнюки в березні будуть у досить гарному настрої. Місяць підійде для занять спортом, відвідування фітнес-клубу, проте в усьому слід проявляти почуття міри. Не варто перевантажувати організм і потрібно уникати екстремальних видів спорту. Також слід прислухатися до порад лікарів, не нехтувати фізіотерапевтичними процедурами, лікувальною гімнастикою, масажем – тоді стан Близнюків помітно поліпшиться.

Лев

Завдяки чудовій інтуїції в березні 2024 року Леву вдасться уникнути непотрібних спокус, досягти успіху і у фінансових справах, і в коханні. Місяць обіцяє бути неймовірно вдалим для Лева. Він раніше взяв хороший темп: лідерство на роботі, ефектні починання та інше. Варто позбутися зайвої ейфорії, адже заздрісники можуть ставити палиці в колеса Леву. Але, незважаючи на це, все у Лева буде добре. Підтримку йому слід шукати вдома, її нададуть родичі. Але заздрісники попсують нерви, через що навіть є ризик судів і слідств, щоправда, їх у березні Лев виграватиме.

Сприятливі дні березня 2024 року для Лева: 3, 7, 8, 17, 18, 22, 30, 31.

Несприятливі дні березня для Лева: 5, 6, 12, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. Трудова діяльність Лева в березні 2024-го складатиметься досить успішно. Є великий шанс реалізувати задумане і досягти мети. Особливо вдало все складатиметься для Левів, чия діяльність пов'язана з IT-технологіями і наукою: вони можуть зробити відкриття або захистити новий проєкт. Щоб домогтися успіху, Леву потрібно проявити наполегливість і старанність. Деякі представники знака в березні отримають високу посаду в нагороду за свою працю. Тільки діяти необхідно законним і чесним способом, інакше обман дуже зашкодить кар'єрі Лева.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гроші. У фінансовій сфері в березні у Лева справи йтимуть неоднозначно. Можливий конфлікт із роботодавцем, або ділові партнери почнуть сумніватися в надійності партнерських взаємин із Левом. Однак впадати у відчай не варто, усе налагодиться, адже будуть нові можливості з новими діловими партнерами, завдяки яким представники знака зможуть казково розбагатіти.

Особисте життя. У березні 2024-го Леву не варто відкривати душу людині одразу, навіть якщо та йому сподобалася. Потрібно придивитися, дізнатися, як людина поводиться в різних ситуаціях, і лише після цього можна буде робити будь-які висновки.

Леви, які перебувають у шлюбі, можуть відчути деяку відчуженість у стосунках, але це буде легко виправити. Якась романтична вечеря, невелика подорож зможуть відновити гостроту почуттів, особливо поблизу 8 березня.

Здоров'я. Найбільша небезпека для Лева в березні в плані здоров'я походитиме від підвищеного артеріального тиску і серцевої недостатності, які можуть бути спричинені тим, що Лев себе не шкодує на роботі, у справах. У випадку Лева повноцінний відпочинок обов'язковий. Крім того, Леву необхідно подолати свою тягу до розкоші та смачної їжі, яка також є фактором ризику для його серцево-судинної системи.

Риби

Березень 2024-го надасть Рибам шанс багато чого круто змінити в їхньому житті. Місяць пройде вкрай вдало. Зірки дадуть можливість Рибам змінити все, особливо в другій половині місяця. Насамперед, це стосуватиметься кар'єри і професійного призначення.

Зміни, хоч довгоочікувані й потрібні, але відбуватимуться не надто легко. Рибам потрібно постаратися трохи розважитися, адже це піде їм на користь. Слід скористатися порадою близьких друзів – їхня допомога буде безцінною.

Сприятливі дні березня 2024 року для Риб: 5, 6, 10, 11, 15, 20, 25.

Несприятливі дні березня для Риб: 7, 8, 17, 26, 27.

Кар'єра. У плані кар'єри Рибам у березні 2024 року потрібно буде ухвалювати серйозні рішення. При цьому необхідно зважити всі "за" і "проти". Краще діяти відповідно до ситуації, довіряти своїй інтуїції – вона буде просто казковою цього місяця. Взагалі, для Риб це буде просто казковий місяць. Зірки не рекомендують Рибам намагатися виконати кілька справ одночасно, а краще зосередитися на чомусь конкретному.

Гроші. Фінансовий гороскоп на березень-2024 обіцяє Рибам приголомшливі перспективи. Вони сміливо можуть смітити грошима цього місяця – на них чекає вдале і вигідне вкладення коштів. Але при цьому все-таки Рибам варто ставитися до грошей дбайливо, у фінансовому плануванні поводитися відповідально і мати запас на "чорний день", тож усе витрачати не варто.

Особисте життя. У березні-2024 Рибам слід бути цілеспрямованими в особистому житті. Така поведінка безсумнівно сподобається другій половині. На вільних Риб, націлених на створення сім'ї, цього місяця може чекати удача і нові знайомства.

Здоров'я. Рибам у березні слід дотримуватися запобіжних заходів і гігієни. Важливо вживати вітаміни – це допоможе вберегтися від хвороб. Велика ймовірність загострення хронічних захворювань. Рибам рекомендується скористатися порадами сімейного лікаря та інших медичних працівників.

Замовити персональний гороскоп в астролога Влада Росса, дізнатися своє професійне призначення, підібрати вдалу дату для важливої події, а також проаналізувати сумісність із партнером ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти