StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп з 4 до 10 березня: Тельцю - необдумане рішення, Раку - плітки

3 березня 2024, 21:15
Несподівана зміна статусу стосунків Лева може змусити вас засумніватися в міцності вашого зв'язку.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 4 до 10 березня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Приготуйтеся до різкої зміни напрямку вашого любовного життя. Начебто мрія про кохання, яку ви колись бачили, радикально змінюється - у деяких випадках від миті до миті, - що може змусити вас почуватися трохи нестабільно. Можливо, ви перейдете від гарячого до холодного ставлення до когось або відчуєте зворотну реакцію з боку того, кого обожнюєте. Ще один варіант - ви дізнаєтеся, що хтось із вашого оточення не тільки закоханий у вас, а й присягається, що повністю у вас закоханий. Якщо ви не відповісте на їхні почуття взаємністю, це може перерости у складну, болючу тему, яка поставить під загрозу весь ваш клан спільних друзів. Звертайтеся обережно!

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ви можете прийняти поспішне рішення щодо свого особистого життя, яке зрештою ляже плямою на вашу репутацію. Обережно - нетипова поведінка може також змусити вас здатися майже ненормальним! Наприклад, людина, яка вас зацікавила, перебуває в серйозних стосунках із кимось іще, але водночас активно домагається вас. Подумайте двічі, перш ніж вплутуватися в такі справи, хоча ваш обранець може залишити свою половинку, щоб бути з вами. Як варіант, ви можете вирішити, що у вас вільні стосунки. У будь-якому разі, все може швидко перетворитися на брудну кашу. Запитайте себе, чи дійсно ці зв'язки варті всіх цих складнощів!

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цього тижня конфіденційність може здатися практично неможливою, хоч би як ви намагалися вберегти певну інформацію про своє особисте життя від розголосу. Венера і Марс перебувають у вашому 9-му домі експансії, і обидва вони будуть залучені в напружені квадрати до нестійкого Урану, який зараз перебуває у вашому прихованому 12-му домі. Найімовірніше, у вашому особистому житті є щось незвичайне або навіть трохи дивне, що ви воліли б тримати в таємниці. Це може бути що завгодно - від таємної інтрижки до певної інформації, яку ви не готові розкрити своєму коханому. У будь-якому разі, вам краще визнати свої помилки до того, як їх розкриє хтось інший.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Ваше інтимне життя може опинитися в центрі уваги так, що вам стане не по собі. Не виключено, що спливуть секрети з вашого минулого, і ви виявите, що про них не тільки дізналися публічно, а й пліткують серед друзів. Це може бути що завгодно: від попередньої романтичної необережності, пов'язаної з чимось забороненим, до трагічних стосунків, які обійшлися вам дуже дорого у фінансовому плані. Що б це не було, ви, ймовірно, воліли б залишити це в історії, що цілком справедливо. Проте один із ваших друзів, який насправді може бути ворогом, може наполягати на тому, щоб це стало надбанням громадськості.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Несподівана зміна статусу ваших стосунків може змусити вас засумніватися в міцності вашого зв'язку. Імовірно, в наші дні вам доводиться нелегко, коли йдеться про стосунки, чи то самотні, чи то подружні. Приготуйтеся до шокуючої професійної заминки, через яку ви можете втратити роботу або постраждати ваша репутація. Замість того щоб підтримати партнера, ви ризикуєте зіткнутися з його відстороненою реакцією, яка може вас здивувати і розчарувати. Остерігайтеся раптової зміни статусу стосунків! Самотній - самотній, або самотній - самотній - це може статися в будь-якому випадку.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Усе у вашому любовному житті здається нестабільним - принаймні, до неділі. У цей момент усе прийме чудовий оборот, тож не втрачайте віри! У неділю у вашому секторі партнерства відбудеться чудовий молодик, який створить умови для чудового початку поточного любовного зв'язку або, якщо ви самотні, для потенційного виникнення нової іскри. Під впливом цієї енергії ви також можете заручитися або навіть одружитися! Навіть якщо на початку тижня вам здасться, що ваше любовне життя - це американські гірки, постарайтеся пристебнути ремені й насолоджуватися поїздкою. Місце призначення має того варте.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можливо, цього тижня ви віддасте перевагу залишитися холостяком - або стати ним. Венера і Марс усе ще веселяться у вашому секторі романтики, що приносить багато сексуальної енергії для побачень і задоволень. Однак, оскільки вони обидва перебувають у протистоянні з неврівноваженим Ураном, ви можете отримати від усіх, кого зустрінете, флюїди "без зобов'язань". Також можливо, що саме ви захочете зберегти максимальну свободу і не відчувати себе зв'язаним. Якщо ви вже пов'язані зобов'язаннями, цей тиждень може виявитися нелегким. У вас може виникнути спокуса збитися зі шляху. Струс із вашим партнером, у спальні або поза нею, може запобігти подібним поривам.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Рівень радості, яку ви відчуватимете цього тижня в сердечних справах, буде повністю залежати від вашого поточного стану у стосунках, на добре чи на погане. Якщо ви перебуваєте у стосунках, очікуйте певного стресу. Венера і Марс перебувають у квадратах із ненадійним Ураном у вашому секторі партнерства. Може виникнути велика побутова сварка, яка сильно засмутить вашого коханого і ваш любовний зв'язок. Якщо ви живете з партнером, ситуація може стати настільки поганою, що один із вас вирішить з'їхати. З іншого боку, самотнім Скорпіонам щастить у всьому! Цієї неділі у вашому романтичному секторі зійде чудовий Молодик. Ваше наступне велике кохання вже на підході!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ваші думки про особисте життя можуть бути досить непослідовними протягом тижня. В одну хвилину ви хочете бути з кимось, а в іншу - вважаєте за краще залишатися самотнім. Можливо, ви якоюсь мірою бунтуєте проти любові - особливо якщо стосунки, що розвиваються або тривають, змушують вас коригувати свої пріоритети і розклад. Вам може не сподобатися, що ви повинні робити для когось більше, і, можливо, вам буде важко впоратися з обов'язками, пов'язаними зі справжніми стосунками. Тим не менш, ви хочете отримати всі переваги любовного зв'язку. Немає простого способу вирішити цю проблему. Поки що просто продовжуйте рухатися вперед щосили.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Очікуйте несподіваного - так, це кліше, але це кліше не просто так! Цього тижня вам доведеться бути напоготові в сердечних справах. Непередбачуваний Уран перебуває у вашому романтичному секторі й отримає квадрат від космічних закоханих, Венери і Марса, створюючи певний простір для конфлікту у вашому любовному житті. Можливо, ви готові повернути собі почуття автономії і самоповаги, вийшовши з невдалих стосунків, або ж ви можете повстати проти традиційних громадських стандартів любові, проклавши незвичайний шлях у знайомствах і стосунках. У будь-якому разі, ймовірні несподівані повороти. Будьте готові.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Ви все ще насолоджуєтеся сексуальною, магнетичною перевагою, яка обов'язково активізує романтичні події - хоча цього тижня все зміниться. Венера і Марс залишаються у вашому знаку, що відповідає за звабливу, чарівну вібрацію, яку ви продовжуватимете випромінювати. Проблема в тому, що Венера і Марс також перебуватимуть у напруженому квадраті з радикальним Ураном, що спонукає вас до несподіваної - і навіть безрозсудної - поведінки. Ви можете зробити щось таке, про що раніше і не думали, і все це заради любові. А може, ви і зовсім підірвете свою нинішню ситуацію в любовному житті. Будьте обережні! Про поспішні дії вам доведеться пошкодувати пізніше.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня у вас можуть виникнути труднощі в сердечних справах, але після важливої події ви зможете вирватися вперед. Венера і Марс усе ще перебувають у вашому тіньовому 12-му домі, спричиняючи примари романтичного минулого, з якими вам доведеться розібратися. Однак коли ви пройдете через глибоке занурення, пов'язане зі зціленням, ви можете зрозуміти, що ключ до порятунку весь цей час був у вас у руках! Ви зможете звільнити себе з будь-якої в'язниці, яка утримувала вас від любовних переживань, на які, як ви знаєте, ви заслуговуєте. У молодик у вашому знаку в неділю ви будете готові заявити про це.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти