StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро з 4 лютого по 10 березня: Рак - слухайте інших, Терези - кріпіться

3 березня 2024, 14:18
Овен, зосередившись на своїх уявних невдачах і помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 4 березня по 10 березня карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволяєте собі борсатися в морі жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний і не повинен применшуватися, це не дає вам права назавжди застрягти в цьому режимі. Зосередившись на своїх уявних невдачах і помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти, що знаходяться прямо перед вами, і не зможете рухатися далі, до більш зелених пасовищ. Надія ще є, і цього тижня вам важливо знайти, де вона знаходиться, і переключити свою увагу на неї.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Ієрофант

Цього тижня ви можете виявити, що присвятили себе новій справі! Ієрофант - це карта, що представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви почуваєтеся загубленим, безцільним і потребуєте напрямку. Якщо ви подумували про те, щоб приєднатися до нової групи, зараз саме час! Опинившись в оточенні людей схожого складу розуму, ви зможете знайти ту спільність, якої вам так не вистачало. Ці союзники можуть стати потужним джерелом підтримки, поки ви вивчаєте особистість, якою стаєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Десятка Жезлів

Чи виникало у вас відчуття, що ви звалили на себе весь тягар світу? Десятка Жезлів визнає, що ви несете на собі непомірно важку ношу. Можливо, ви взяли на себе занадто багато, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер вам необхідно попросити про допомогу або скоротити те, чому ви себе присвятили. Можливо, вам буде нелегко проковтнути цю пігулку, тому що в справу вступають гордість і небажання делегувати повноваження. Проте ви досягли точки, коли ваша здатність досягти мети опинилася під загрозою. Ви заслуговуєте на те, щоб насолоджуватися життям, тому попросіть про допомогу цього тижня.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: П'ятірка Жезлів

Цього тижня вам може здатися, що ви опинилися втягнуті в конфлікт! П'ятірка Жезлів вказує на те, що ви намагаєтеся досягти якоїсь мети, але на шляху до неї виникають перешкоди. Можливо, вам здається, що вашу точку зору заперечують, або ж вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому разі, цього тижня вам доведеться по-справжньому прислухатися до чужої думки. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним зворотним зв'язком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Суж

Можливо, ви стоїте на порозі ухвалення рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже давно перебуваєте на роздоріжжі, не знаючи, яким шляхом піти. Карта Суд знає, що найкращий вибір приходить в результаті ідеального поєднання голови і серця. Для цього вам доведеться звернутися до свого минулого, щоб дізнатися, які уроки ви винесли, але також ви повинні зв'язатися зі своїм внутрішнім "я" і прислухатися до того, що намагається підказати вам ваша інтуїція. Це тиждень ухвалення рішення - і у вас уже є все необхідне для цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Дев'ятка Жезлів

Цього тижня ви можете виявити, що наближаєтеся до фінішної прямої! Дев'ятка Жезлів відзначає завзятість і самовідданість, які ви проявили в досягненні особистої мети, над якою працювали. Ваші початкові цілі та ідеї були закладені і виросли, і ви вже близькі до того, щоб нарешті досягти мети. Незважаючи на те що шлях був довгим і часом виснажливим, зараз не час здаватися. Стійкість - ваша головна перевага, тож одягайте бойові обладунки і продовжуйте рухатися вперед, що б не підкидало вам життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Сила

Карта Сила сигналізує про те, що у вас є внутрішня стійкість, необхідна для того, щоб витончено пережити складну ситуацію у вашому житті. Легко загубитися в емоціях, таких як гнів, смуток, страх або сором, але цього тижня вас закликають піднятися над ними і зберігати спокій у цей час випробувань. Не дійте, керуючись низинними інстинктами. Натомість прийміть свою більш жалісливу сторону, яка прощає. Це дасть вам змогу стати мовчазним воїном, який контролює не тільки себе, а й ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Туз Жезлів

Якщо ви чекали від Всесвіту якогось знака, то ось він! Туз Жезлів уособлює новий початок і весь потенціал, пов'язаний із цим новим починанням. Цього тижня вам пропонується почати новий шлях або проєкт, який ви пристрасно бажали, але досі не реалізували. Використовуйте цей час, щоб зробити перші кроки на шляху до досягнення цієї мети. Немає необхідності робити величезні стрибки вперед - навіть маленький крок уперед все одно є кроком до успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Паж Кубків

Цього тижня зберігайте відкрите серце і відкритий розум! Паж Кубків закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш дитячими, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі або недавні обставини зробили вас більш цинічними і замкнутими, щоб захистити себе від болю. Хоча такий підхід, звісно, допоможе вам уникнути болю, він також може завадити вам відчути життєві задоволення. Не дозволяйте своєму минулому так диктувати вам майбутнє. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Вісімка Кубків

Цього тижня вас закликають розлучитися з ситуацією, що розчаровує, або зі стосунками, що не приносять задоволення, у вашому житті. Вісімка Кубків визнає, що це розставання буде болючим, особливо якщо врахувати, що ви присвятили йому стільки часу і сил. Насправді, це може бути однією з причин, через яку ви ще не зрушили з мертвої точки. Замість того щоб зациклюватися на тому, як могло б бути, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є. Пам'ятайте, що відхід завдасть вам тимчасового болю, але в довгостроковій перспективі ви можете постраждати ще більше.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Верховна жриця

Верховна жриця - це карта, перш за все, про інтуїцію. Цього тижня вас закликають попрацювати над своїми проникливими навичками, щоб відточити здатність чути внутрішній голос і отримувати повідомлення від свого несвідомого розуму. Ви вийшли з рівноваги в якійсь сфері свого життя? Ви не впевнені, що перебуваєте на правильному шляху в певній ситуації? Ця карта закликає вас зв'язатися зі своєю внутрішньою мудрістю, тому що відповідь, яку ви шукаєте, вже знаходиться всередині вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Вежа

Приготуйтеся! Цього тижня на вас можуть чекати несподівані зміни. Зміни, які позначає Вежа, раптові й непередбачувані. Вашим першим інстинктом може бути відмова від цих змін - але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, через такі ситуації нелегко пройти, але зміни необхідні для прогресу. Цей струс для вашої системи - те, що вам було потрібно, щоб побачити, де тріщини у вашому фундаменті. Своєю чергою, це дасть вам змогу перебудуватися на більш стабільний ґрунт. Прийняття цього перехідного періоду і того, чого він може вас навчити, призведе до великих особистих досягнень у майбутньому.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти