StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День металурга 2022: потужні привітання для рідних і колег, картинки та листівки

17 липня 2022, 08:47
Привітання з Днем металурга, прикольні картинки - в матеріалі Главреда
День металлугра 2021 Україна
День металурга 2022 Україна / thumbor.my.ua

День металурга в Україні щорічно відзначається кожну третю неділю липня. У 2022 році він випадає на 17 серпня (неділя).

Офіційно працівники металургійної галузі приймають привітання з професійним святом з 1993 року. У 2006 році назву свята змінили на День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

У цей день кращим працівникам галузі вручають грамоти та цінні подарунки. У цей день у багатьох промислових містах проводяться масові гуляння. За підтримки місцевої влади на площах влаштовують концерти за участю популярних виконавців. Про вихідні в серпні 2022 можна прочитати в нашому матеріалі.

відео дня

З днем металурга 2022 - привітання, картинки та листівки

З Днем металурга. Бажаю, щоб життя твоє було надійним, міцним, міцним сплавом з любові, удачі, щастя і достатку. А ще хочу побажати величезних сил, бездоганного здоров'я і вищої майстерності в роботі, а також приємних подій, радісних зустрічей і щасливих посмішок в кожному дні життя.

***

Металург - найскладніша чоловіча професія. Сьогодні, у ваше професійне свято, я вітаю всіх, хто варить сталь і чавун, всіх, хто не боїться нелегкої праці в гарячих жерлах печей! Будьте щасливі і задоволені життям навіть в самі завантажені будні, не знайте тривог і нехай ваш будинок буде сповнений любові!

З днем металурга
З днем металурга

***

Вітаю тебе з Днем металурга! Нехай тебе не підводить удача і здоров'я, витримка буде міцною, а нерви залізними. Бажаю успіхів, просування кар'єрними сходами і благополуччя.

***

З Днем металурга, наші шановні здобувачі та підкорювачі металу! Бажаємо вам сталевого здоров'я, залізного успіху та міцного сімейного щастя. Ми вдячні за вашу благородну і неоціненну працю — залишайтеся такими ж професіоналами своєї справи, реалізуйте всі ідеї та задуми та вірте у власні сили. Нехай все буде чудово!

день металурга 2022
День металурга 2022

***

Сьогодні всім металургам країни,

Свої вітання присвячуємо!

Ви - наша гордість і сила,

Славні ві своєю працею!

Звиклися з серцем полум'я жаром,

Мартен, домна, прокатний стан,

Майстрам вогню - сталеварам,

Нехай звучить благородний метал!

***

"Металург" звучить красиво,

Це гордість усієї країни.

В цьому слові багато сили.

Металурги, ви сильні.

Поступаються вашої могутності

Всі інші професії.

Ви — надія, ви — опора.

Щастя в День металургії!

День металурга картинки
День металурга картинки

Привітання з днем металурга колегам

Колеги, вітаю з Днем металурга! Від щирого серця хочу побажати вам щастя і благополуччя, успіху у всіх справах і прекрасного настрою! Нехай здоров'я і гарний настрій ніколи не підводить вас, а все найкраще в житті саме йде у ваші руки!

День металурга листівки
День металурга листівки

***

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з наступаючим святом - Днем металурга! Ця почесна професія об'єднує надійних людей, впевнених у своїх силах. За десятиліття, професія металурга не стала легше, проте зберегла своє значуще становище для всієї нашої країни. Переробка металу є однією з найбільших і найважливіших галузей промисловості нашої країни, обсяги спожитого металу зростають з кожним роком. Життя кожної людини нерозривно пов'язане з металопродукцією - і в цьому Ваша заслуга! Бажаємо вам нових досягнень і успіхів у вашій нелегкій, але благородній праці, міцного здоров'я, щастя, благополуччя Вам і Вашим близьким!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти