StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помилки у догляді за бровами, які дико додають віку, і як їх виправити

6 лютого 2021, 08:22
Найбільша помилка, якої припускаються жінки, - це занадто багато старанності під час використання косметики для брів. Але не тільки!
Треба уважно стежити за формою брів / Instagram
Треба уважно стежити за формою брів / Instagram

Величезна проблема деяких жінок у тому, що вони занадто довго затримуються в якомусь одному образі. Але мода занадто мінлива, і вона не чекає, поки ви перебудуєтеся на новий лад, особливо, якщо ви задоволені тим, що бачите у дзеркалі. Є чимало тих, хто весь час носить однакову зачіску, робить один і той же макіяж і вже багато років не змінює форму брів. Невже комплімент "Ти зовсім не змінилася" солодший за "Ти дуже змінилася, тебе не впізнати"? Звичайно, кожному своє. Але важливо розуміти, що наша зовнішність - це не щось постійне, і це нормально. Ба більше: якщо ви не змінюєтеся, отже скоріше старієте - це аксіома! Тому що навіть візуально ви легко можете додати собі зайві років 10 тільки тому, що застигли в образі десятирічної давнини.

Але якщо ваші брови почали сивіти, то треба терміново вживати заходів - в нашому матеріалі Сивіють брови: як зупинити посивіння волосся в бровах і як його приховати можете докладніше про це дізнатися.

Сьогодні можна знайти багато варіантів для збільшення брів. Є засоби, які допомагають відновити пошкоджені брови, а також безліч продуктів для макіяжу, які створюють ілюзію густих і повних брів. Але багато жінок банально не вміють ними користуватися і не бачать відвертих ляпів.

Найбільша помилка, якої припускається багато жінок, - це занадто багато старанності під час використання косметики для брів. Пам'ятайте, треба наносити продукти мазками, схожими на волосся. Не потрібно просто заповнювати брови пудрою, тому що вона часто розмазується й стає брудною, що не забезпечує ідеального вигляду, до якого ви прагнете.

Ми сьогодні розповімо вам про найпоширеніші помилки у догляді за бровами, які роблять вас старшими.

Помилки в догляді за бровами, які дико додають віку обличчю

Занадто світлі брови додають віку

Однією з ознак старіння жінки є світлі брови. Це як в історії з макіяжем - без нього більшість з нас виглядають старшими, а грамотний макіяж з правильними акцентами відразу освіжає образ. Тому за бровами потрібно стежити, їх треба виділяти – фарбою, олівцем або спеціальними тінями для брів. Так, натуральність в тренді, але якщо у вас від природи сірі або занадто світлі брови, яких майже не видно, то знайте, що ваші риси обличчя розмиті й незбалансовані.

Хто сказав, що хвостик брів не можна виділяти?

Не слухайте тих, хто скаже вам, що хвіст брів – та частина дуги, яка спрямована до скронь – не повинен бути чітким. Навпаки, ця частина дуги здатна візуально омолодити образ і зробити очі спокусливими. Якщо хвіст брів не підкреслити, що очі здаються втомленими. Візьміть олівець для брів і акуратно виділіть хвостики - матимете красиві брови і гарантоване омолодження обличчя.

Хвостик брів та арку треба виділяти / Instagram
Хвостик брів та арку треба виділяти / Instagram

Невдала форма брів додає зайві роки

Якщо вам трохи більше за 40 років, то треба уважно стежити за формою брів. Пам'ятайте: якщо нічого не робити з бровами, то це змушує вас виглядати набагато старшими. Слідкуйте за тим, щоб у вас була красива, чітко окреслена арка, розташована на відстані дві третини від початку брів, а не по центру. Для корекції арки можете використовувати звичайний олівець для брів.

читайте такожЗітріть це негайно: манікюр, який жахливо робить руки старимиЗайві волосини додають віку обличчю

Важливо стежити за станом своїх брів. Якщо ви давно не коригували форму брів, то пам'ятайте: всі зайві волосини, які виросли навколо брів, роблять образ неохайним, а вам додають зайвих років. Брови мають бути доглянутими. Ви повинні висмикнути зайві волосини, які виросли за лінією брів, і обрізати грубі волосини, які стали занадто довгими.

Зайві волосини додають віку обличчю / Instagram
Зайві волосини додають віку обличчю / Instagram

Якщо щодня вищипувати брови, то можна швидко постаріти

Це звучить голосно, але справедливо. Річ у тім, що якщо щодня брати пінцет і коригувати брови, то рано чи пізно можна прийти до ситуації, коли про них залишиться тільки пам'ять. Щоб не перестаратися і в бажанні отримати ідеальні брови не залишитися зовсім без них, беріть до рук пінцет не частіше, ніж раз на тиждень. Також можна щоразу, коли ви плануєте "пройтися" бровами пінцетом, малюйте олівцем лінію брів, переходити за межі якої не можна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти