Компанія "Метінвест" заплатила 1,1 мільярда доларів податків за січень-вересень 2021 року

4 грудня 2021, 15:02
За дев'ять місяців поточного року компанія "Метінвест" заплатила 616 мільйонів доларів податку на прибуток, що більш ніж у 9 разів перевищує показник за аналогічний період минулого року.
Метінвест
Компанія "Метінвест" заплатила 1,1 мільярда доларів податків за січень-вересень 2021 року / metinvestholding.com

Група "Метінвест" за три квартали 2021 року заплатила 1,1 мільярда доларів податків, тоді як за аналогічний період минулого року цей показник склав 423 мільйони доларів.

Таку інформацію оприлюднили в компанії на підставі попередніх фінансових результатів групи "Метінвест" за позначений період.

Відзначається, що за дев'ять місяців 2021 року – з січня по вересень - компанія заплатила 616 мільйонів доларів податку на прибуток, що більш ніж у 9 разів перевищує показник за січень-вересень 2020 року.

відео дня

Також у звіті компанії йдеться про те, що "Метінвест" за дев'ять місяців 2021 року збільшив обсяг капітальних інвестицій на 79% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 822 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у 2020 році компанія "Метінвест" перерахувала до бюджетів усіх рівнів 22,1 мільярда гривень податків і зборів.

Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні і одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини і сталі.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти