Війна Росії проти України провалилася і стала небезпечною для самої РФ - Гіркін

25 березня 2022, 14:43
Ексватажок бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін визнав, що російські окупанти не досягли стратегічного успіху на жодному напрямку в Україні.
Гиркин
Гіркін вважає, що війна в Україні э небезпечною для РФ / соцмережі

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну провалилось. Війна в Україні стала небезпечною для самої РФ. Про це заявив ексватажок бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін.

"Двадцять дев'ять діб спеціальної операції (так в РФ називають війну проти України, - ред.) минули. Ніде, на жодному напрямку стратегічного успіху не досягнуто, лише оперативні успіхи. Більш того, противник відносно успішно проводить мобілізацію та починає контратакувати. Про що, звичайно, Конашенков (представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, - ред.) ні вухом, ні рилом не згадує у своїх зведеннях", - сказав Гіркін російській громадській службі новин.

Колишній ватажок "ДНР" також заявив, що війна в Україні може поховати РФ.

"Я констатую, що мої найпесимістичніші прогнози про те, що ми втягнемося в кривавий "тягни-штовхай" - тривалий, виснажливий і надзвичайно небезпечний для Російської Федерації - виправдалися повністю", - говорить бойовик.

Як повідомляв Главред, під час війни Росії проти України був ліквідований тесть терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), який воював за бойовиків на Донбасі в 2014 році.

Тестя Гіркіна Сергія Сітоленка ліквідував український снайпер.

Зазначається, що бойовик Гіркін репостнув на своїй офіційній сторінці повідомлення своєї дружини, яка розповідає про смерть батька під Авдіївкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти