Росавіація "злила" плани Путіна: війна в Україні триватиме ще тиждень

25 березня 2022, 07:58
Про плани агресора можна судити по закриттю неба для російських цивільних літаків. Заборону на польоти продовжують вже вп'яте. Цього разу до 1 квітня 2022.
Літак, Росія
Вперше повітряний простір було закрито для цивільної авіації одночасно з початком вторгнення в Україну / Reuters

Дія режиму закритого неба для цивільної авіації в Росії повинна була закінчитися 26 березня. Однак, російська авіаційна влада продовжила заборону на польоти в 11 аеропортів центральної та південної частини РФ до 3:45 за московським часом п'ятниці, 1 квітня.

Раніше подібна заборона продовжувалася чотири рази - до 8, 14, 20 і 26 березня. А вперше повітряний простір над південними і центральними регіонами Росії було закрито для цивільної авіації одночасно з початком вторгнення в Україну - з 24 лютого 2022 року.

Як повідомляється в повідомленні Росавіації, приймати і відправляти рейси не зможуть аеропорти Анапа, Бєлгород, Брянськ, Воронеж, Геленджик, Краснодар, Курськ, Липецьк, Ростов-на-Дону, Сімферополь і Еліста.

відео дня

Для перевезення пасажирів рекомендується використовувати альтернативні маршрути через аеропорти Сочі, Волгограда, Мінеральних Вод, Ставрополя і Москви. Інші аеропорти Росії, включаючи міжнародні, працюють в звичайному режимі.

Як повідомляв Главред, 22 березня радник керівника Офісу президента Олексій Арестович назвав терміни перемоги України над російським окупантами.

"Кінець квітня - початок травня. Я думаю, що це буде така проміжна перемога, коли ми зрозуміємо, що ми їх б'ємо, і вони ламаються", - сказав Арестович.

За його словами, можливо, це не означатиме припинення бойових дій, але всім буде зрозуміло, що це кінець їхнім військовим потугам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти