У ГУР оцінили сценарій ліквідації Путіна і розповіли про кастинг його наступників

22 серпня 2023, 11:32
Є інформація про важкі хвороби Володимира Путіна і про його двійників, нагадав Андрій Юсов.
Путін і його двійник
У ГУР розповіли про двійників Володимира Путіна / скріншот

Стратегічно режим російського диктатора Володимира Путіна приречений, як і сучасна форма існування РФ, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов.

"Так, є інформація про його (Путіна, - ред.) важкі хвороби і його двійників, які застосовуються. Звичайно, це все треба враховувати. Але Україна дуже зацікавлена, щоби оригінальний Путін, якщо він досі живий, опинився на лаві підсудних під час проведення міжнародного трибуналу", - підкреслив він в інтерв'ю Українським новинам.

Щодо інформації про наступників Путіна представник ГУР зазначив, що поки немає кандидатів на заміну.

відео дня

"В умовах диктатури зазделегідь визначення наступника надзвичайно ризикована річ для людей, які приймають рішення. Але, безумовно, внутрішні процеси тривають. Такі своєрідні кастинги проходять, інша справа, що це робиться зовсім не в демократичний та відкритий спосіб", — пояснив він.

Разом з тим співрозмовник не виключив, що західні спецслужби можуть ліквідувати Володимира Путіна, але це не просте завдання.

"Росія залишається великою за територією державою з розгалуженою мережею спецслужб і різноманітних безпекових структур. Спецслужби РФ працюють ефективніше, аніж російська армія. Грошей на власну безпеку диктатура зовсім не шкодує", — додав Юсов.

Раніше генерал СБУ назвав ймовірного наступника Путіна. Віктор Ягун спрогнозував, хто може стати на чолі РФ у разі зникнення Володимира Путіна.

Нагадаємо, радник голови ОП Михайло Подоляк заявив про те, що на місце диктатора Володимира Путіна в РФ може розглядатися "консенсусна" фігура, однак ця особистість явно не входить до найближчого оточення Путіна.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти