Китай почав кастинг: експерт назвав несподіваного наступника Путіна

13 травня 2023, 10:38
2251
Турне китайського спецпредставника свідчить про зондаж ситуації в Європейському Союзі, впевнений Володимир Фесенко.
Путін, Мішустін
Володимир Путін і Михайло Мішустін / Фото kremlin.ru

Однією з цілей європейського турне спеціального представника Китаю у справах Євразії Лі Хуейя може бути зондування ситуації в регіоні, заявив політолог Володимир Фесенко.

"У мене таке відчуття, що Китай вже починає кастинг. Він дивиться, хто може бути спадкоємцем Путіна. І Мішустін вже є одним з фаворитів. Це технократ, Китай це влаштовує. Це людина, яка не має великого впливу в путінському оточенні", - підкреслив він у коментарі Каналу 24.

При цьому експерт нагадав про те, що незабаром прем'єр РФ Михайло Мішустін поїде в Шанхай на запрошення китайського лідера Сі Цзіньпіна.

відео дня

"Фактично Китай стає опікуном Центральної Азії замість Росії. Росія відходить на другий план. По Росії будуть активно працювати. Білорусь теж під впливом Китаю", — стверджує він.

Турне китайського спецпредставника свідчить про зондаж ситуації в Європейському Союзі, а також про цілеспрямовану гру в цьому регіоні.

Хто такий Володимир Фесенко

Фесенко Володимир (8 листопада 1958, Лозова, Харківська область) - український політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента". Лауреат премії "Celebrity Awards 2020" в номінації "Політолог року", пише Вікіпедія.

Військовий аналітик і письменник Стів Стразерс раніше нагадав про те, за даними джерел, Путін "важко хворий", що у нього нібито остання стадія раку і хвороба Паркінсона, що пояснює тремор ніг і мимовільну дефекацію.

Були кілька кандидатів на місце президента РФ у разі смерті диктатора Володимира Путіна, підкреслив він.

Раніше повідомлялося про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова розглядається як ймовірний наступник Володимира Путіна.

У Росії розглядають варіант станової, династичної зміни еліт.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти