"У нас 8 людей лишилися без рук і ніг": окупант вмовляє свого батька "не сунутись" в Україну

27 вересня 2022, 20:16
Російський військовий розповів батьку про жахи, які він пережив в Україні, і просить його ухилитися від мобілізації.
Российские военные
Окупант вмовляє свого батька ухилитися выд мобілізації/ Reuters, Радіо Свобода

Російський загарбник у телефонній розмові зі своїм батьком поскаржився, що українські військові потужно б’ють по окупантах. Після одного з ударів вісьмох його "товаришів по зброї" повезли в госпіталь із сильними пораненням – когось без рук, когось без ніг.

При цьому загарбник навіть точно не знає, чи вони уже в оточенні, чи ще ні. Телефонну розмову перехопило і оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Окупант розповідає, що буквально напередодні їхньої розмови ЗСУ потужно вдарили по загарбниках і поранили багатьох з них.

"Нас обстріляли [неценз.] дуже сильно. Вісім чоловіків поїхали до госпіталя без ніг, без рук. Вісім людей забрали вчора. Невідомо, що відбувається, тому що по рації кажуть, що ми чи то в оточенні, чи то казна-де", – зазначає військовий РФ.

Він почав умовляти свого батька, щоб хоча б той не ішов на війну в Україну. Він радить ухилитися від мобілізації усіма можливими способами.

Российские военные, мобилизация
скрін
Российские военные, мобилизация
скрін

Протести в РФ проти мобілізації на війну

У російському Урюпинську Волгоградської області підпалили будівлю місцевого військкомату після оголошення Володимиром Путіним масової мобілізації. Чоловік протаранив двері військкомату авто і закидав будівлю горючою сумішшю.

У Росії чоловіки всіляко намагаються уникнути мобілізації. У Рязані один з них навіть підпалив себе, намагаючись не загинути на українській землі. Інцидент стався на автовокзалі в Рязані. Чоловік підпалив себе з криками "я не хочу на війну".

Під час протестів у Дагестані мітингувальники просунулися до столиці Республіки Махачкали. У столиці жінки сперечалися з поліцейським, стверджуючи, що Росія напала на Україну. Вони також скандували "Ні війні".

А тим часом в Україні уже почали нищити мобілізованих в РФ окупантів. У Луганській області бійці Збройних сил оборони завдали вогневого удару по залізничному складу, в якому на окуповану територію привезли росіян, мобілізованих після указу Володимира Путіна.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти