У Байдена заявили про плани щодо Росії і попередили про важкі часи

22 березня 2021, 21:50
США і Росія можуть співпрацювати щодо певних питань, вважає Джейк Салліван.
Джейк Салліван
У Росії і США серйозні розбіжності щодо низки питань - Салліван / Reuters

У Вашингтона і Москви присутні серйозні розбіжності щодо низки питань, тому на відносини американської і російської держав очікують важкі часи. США змушені будуть відповідати на виклики. При цьому Штати можуть працювати з РФ в рамках певних ситуацій, включаючи політику щодо ядерних озброєнь, сказав помічник президента США Джейк Салліван в інтерв'ю телеканалу MSNBC.

За його словами, на американо-російські відносини очікують серйозні складнощі, тому що існують питання, в яких у сторін діаметрально протилежні погляди. Однак США і РФ можуть співпрацювати в рамках певних ситуацій.

"Ми вважаємо, що у відносинах з Росією чекають важкі часи, тому що існує низка питань, за якими наші позиції глибоко розрізняються, а також низка дій, на які нам необхідно відповісти рішуче. Ми також вважаємо, що можемо працювати з Росією з ключових питань порядку, включаючи ядерні, в рамках яких кілька тижнів тому ми продовжили договір щодо СНО ще на п'ять років", - вважає Салліван.читайте такожЧому США не будуть остаточно "бити горщики" з Росією

Він також додав, що політичне протистояння Вашингтона і Москви супроводжуватиметься викликами, на які Штатам слід відповідати.

"Вони будуть пов'язані з серйозними викликами. Вони потребуватимуть від Америки відстоювати свої інтереси", - підкреслив Салліван.

Відносини Росії і США

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти