Путін викликав Байдена на баттл

18 березня 2021, 19:13
Президент Росії має намір провести цей політичний "баттл" якомога швидше.
Путін викликав Байдена на дебати в прямому ефірі
Путін викликав Байдена на дебати в прямому ефірі / Reuters

Російський лідер Володимир Путін заявив, що Росія і Штати повинні зберегти відносини. І в той же час викликав американського колегу Джо Байдена на дебати в прямому ефірі.

Приводом для дискусії послужило висловлювання Байдена про "Путіна-вбивцю", яке глава США дозволив собі зробити в інтерв'ю телеканалу ABC News.

У свою чергу Путін відповів Байдену дитячою дражнилкою - але на цьому не зупинився.

"Я хочу запропонувати президенту Байдену продовжити наші дискусії, але за умови, що ми це зробимо фактично в прямому ефірі, що називається, онлайн. Але без всяких затримок, а прямо у відкритій, прямій дискусії", - цитує ТАСС заяву Путіна.

При цьому президент Росії має намір провести цей політичний "баттл" якомога швидше. За його словами, він має намір дати відповідне доручення Міністерству закордонних справ РФ "ось прямо зараз".

"Я б не відкладав це в довгий ящик, я на вихідних хочу з'їздити в тайгу, трошки там відпочити, а так можна було б або завтра, або, скажімо, в понеділок", – уточнив Путін.

"Путін-вбивця": деталі скандалу

  • Нагадаємо, президент США Джо Байден погодився з твердженням, що президент Російської Федерації Володимир Путін є вбивцею. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу ABC News.
  • Коментуючи слова президента США, Путін заявив:"Хто так обзивається, той сам так називається". Він також побажав Байдену здоров'я.
  • У ЄС погодилися зі словами Байдена про Путіна-"вбивцю" і назвали причину. Режим Володимира Путіна звинувачують у багатьох злочинах, нагадала прес-секретар Єврокомісії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти