У Байдена відповіли на пропозицію Путіна провести "баттл"

18 березня 2021, 20:58
Прессекретар американського президента Джен Псаки 18 березня відреагувала на пропозицію про проведення дискусії між лідерами Америки та Росії.
Джо Байден
Джо Байден / Reuters

У президента США Джозефа Байдена відповіли на пропозицію президента Росії Володимира Путіна про проведення "баттлу". За словами прессекретарки Білого дому Джен Псаки, президенти вже провели телефонну бесіду.

"Я б сказала, що президент вже провів розмову з президентом Путіним. І є інші світові лідери, з якими він ще не взаємодіяв. А ми взаємодіємо з російським керівництвом, членами уряду на всіх рівнях. Але мені немає про що повідомити в плані майбутніх зустрічей", - заявила Псаки, коментуючи ініціативу Путіна.

Крім того, вона зазначила, що Байден в п'ятницю здійснюватиме робочу поїздку до американського штату Джорджія, і тому його графік навряд чи дозволить організувати у цей день подібний діалог із Путіним.

читайте такожУ США зізналися, коли Байден нарешті подзвонить Зеленському

"Звичайно ж, президент завтра перебуватиме у Джорджії. І він буде досить сильно зайнятий", - сказала офіційний представник американського лідера.

"Путін-вбивця": деталі скандалу

  • Нагадаємо, президент США Джо Байден погодився з твердженням, що президент Російської Федерації Володимир Путін є вбивцею. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу ABC News.
  • Коментуючи слова президента США, Путін заявив:"хто так обзивається, той сам так називається". Він також побажав Байдену здоров'я.
  • У ЄС погодилися зі словами Байдена про Путіна- " вбивцю" і назвали причину. Режим Володимира Путіна звинувачують у багатьох злочинах, нагадала прессекретар Єврокомісії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти