Росія привела в боєготовність свої ядерні сили

28 лютого 2022, 15:27
1211
Пункти управління російських ракетних військ працюють у посиленому складі.
Росія ядерна зброя
Росія перевела свої ядерні сили в режим бойової готовності / Reuters

Російська Федерація, яка веде окупаційну операцію зі спроби військового захоплення України, привела в боєготовність свої ядерні сили. Пункти управління ракетних військ працюють у посиленому складі. Відповідну інформацію міністр оборони Сергій Шойгу доповів главі держави Володимиру Путіну.

Як повідомляє контрольоване офіційною Москвою ЗМІ РИА Новости, Шойгу доповів Путіну про те, що чергові зміни пунктів управління ракетних військ проводять своє бойове чергування в посиленому режимі.

"Шойгу доповів Путіну, що відповідно до його наказу чергові зміни пунктів управління ракетних військ стратегічного призначення, Північного і Тихоокеанського флотів, командування дальньої авіації приступили до несення бойового чергування посиленим складом", - підкреслюється в повідомленні.

відео дня

Нагадаємо, президент РФ Путін звинуватив Захід у, мовляв,"недружніх діях" у вигляді санкцій, які світ впроваджує проти Москви через військовий напад на Україну. Він віддав наказ "перевести стратегічні сили стримування в особливий режим чергування". Йдеться про загрозу застосування ядерної зброї.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович зробив заяву про те, що Путін навряд чи застосує ядерну зброю проти України. Йому самому невигідно йти на такий сценарій проти народу, який він прагне окупувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти