Публіцист спрогнозував, що робитимуть "вагнерівці" після смерті Пригожина

6 вересня 2023, 02:05оновлено 6 вересня 2023, 15:14
348
Як каже Олександр Сотник, найманці ПВК "Вагнера" зганятимуть безсилу злобу на жителях глибинки країни-агресора РФ.
Пригожин, Сотник
Як каже Олександр Сотник, країну-агресора РФ чекає сплеск побутового насильства через "вагнерівців" / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Залишки найманців з ПВК "Вагнера" після загибелі в авіакатастрофі їхнього ватажка Євгена Пригожина зганятимуть безсилу злість на жителях глибинки країни-агресора РФ. Про це під час чату з читачами Главреда заявив журналіст і публіцист Олександр Сотник.

"Вони зігнати свою злобу на звичайних глибинаріях. Вони будуть їх шматувати, різати, душити – вбивати. Вони будуть відіграватися на тих, на кого можуть. Путін не може на американцях відігратися, тому відіграється на глибинаріях. Вагнерівці не можуть до Путіна дотягнутися, а ось до сусідки Марьванни – можуть, ось і придушать її в темній підворітті. Буде багато "битовухи". Причому це будуть не тільки вагнерівці, а й усі розлюднені організми, відморозь, яка повертатиметься з української землі не у вигляді "Вантажу 200", а живими. Ось вони і будуть діяти на просторах печери ", ‒ сказав він.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) - письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

відео дня

Загибель Пригожина

Увечері в середу, 23 серпня, з'явилася інформація про те, що в Тверській області у Росії впав літак з ватажком ПВК "Вагнера" Пригожиним. Загинули всі 10 осіб, які перебували на борту російського бізнес-джета "Embraer Legacy 600", серед них троє – члени екіпажу.

Після цієї події "вагнерівці" звинуватили Путіна у вбивстві Пригожина і почали погрожувати, що здійснять новий похід на Москву. Також повідомлялося, що "вагнерівці" формують колони для наступу на Москву.

Водночас видання Daily Mail з посиланням на російського політолога, колишнього професора Московського інституту міжнародних відносин Валерія Соловея написало, що Пригожин живий і готує помсту Путіну за вбивство свого двійника. Путін знає, що вбив двійника Пригожина. Однак диктатор продовжує брехати, що на місці катастрофи була знайдена ДНК Пригожина, пише видання.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти