Публіцист пояснив, чи допустить Путін до виборів в РФ опозицію

19 вересня 2023, 15:40
62
Диктатор Путін не наважиться навіть формально допускати до "виборів" президента РФ опозиціонерів навіть формально, каже Ігор Ейдман
Путін, Ейдман
Путін не хоче повторювати помилок Лукашенка - Ігор Ейдман / колаж Главред, скріншот з відео

Російський диктатор Володимир Путін не допускатиме жодних опозиціонерів до "виборів" у 2024 році ‒ щоб не повторювати помилок білоруського диктатора Олександра Лукашенка. Про це під час чату на Главреді розповів соціолог, публіцист, автор книг Ігор Ейдман.

"По-моєму, абсолютно зрозуміло, чому так відбувається. Приклад - Лукашенко. Лукашенко, як йому здавалося, прибрав всіх сильних конкурентів з виборів, прибрав тих, кого він боявся. Навіть чоловіка Тихановської, який не був фаворитом тих виборів, прибрав. Фаворитом був Бабарико. Висунення Тихановської він вважав нісенітницею. Лукашенко - сексист, колгоспник старої закваски, який не звик брати до уваги жінок. У підсумку Тихановська вибори виграла, хоч Лукашенко і намалював результати на свою користь. Все це призвело до найпотужнішого катаклізму", ‒ сказав він.

Як говорить Ейдман, напевно для виду "конкуренцію" диктатору становитиме тільки Старий псевдокомуніст Геннадій Зюганов.

відео дня

"Путін такі експерименти проводити не хоче. Він хоче йти по надійній колії, по надійному шляху. Тому нікого, навіть у ролі Тихановської, не буде. Буде Зюганов", - сказав він.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікуваних дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агентство "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів Опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга " Система Путіна: куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор численних публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках в соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скріпи" і "русский мир".

Нагадаємо, раніше публіцист і журналіст Олександр Сотник розповів, чи можуть окупанти розгорнути свої багнети і піти на Москву. За його словами, російські окупаційні війська навряд чи зможуть влаштувати заколот і піти на Москву, адже у них немає критичної свідомості.

Також Сотник розповідав, після яких дій ЗСУ армія РФ почне тікати. Він зазначив, що окупанти побіжать тоді, коли фронт посиплеться. Але для того, щоб оборона російських загарбників посипалася, українські військові повинні пройти далі першої лінії оборони.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти