Зізнався у розстрілі українських дітей: "вагнерівця" побили бойовики Пригожина і затримали

24 квітня 2023, 19:26
551
Вони пообіцяли вбити екс -"вагнерівця" за його свідчення проти Євгена Пригожина і свого безпосереднього командира Володимира "Айсмен" Китаєва.
Пригожин, вагнеровець
Пригожин і Азамат Улдаров / скріншот з відео

Колишнього "вагнерівця" Азамата Улдарова, який на камеру зізнався у розстрілі українських дітей, затримали і побили в РФ. Про це повідомляє російський Правозахисний проект Gulagu.net.

Повідомляється, що Улдарова затримали співробітники МВС і доставили в слідчий відділ Саратовської.

"На вході в слідчий відділ його чекали 4 бойовиків ПВК "Вагнер", які в присутності поліцейських побили Улдарова", - йдеться в повідомленні.

Вони пообіцяли вбити екс -"вагнерівця" за його свідчення проти Євгена Пригожина і свого безпосереднього командира Володимира "Айсмен" Китаєва.

"Біля будівлі СКР знаходяться знаходяться і досі не затримані особи з числа НЗФ "ПВК Вагнер", які за вказівкою Є.В. Пригожина напали на Азамата Улдарова і намагалися його вбити", – йдеться в повідомленні.

Визнання "вагнерівців"

17 квітня стало відомо, що двоє колишніх "вагнерівців" зізналися проекту Gulagu.net у вбивстві понад 20 українських дітей та підлітків у Бахмуті.

Крім того, вони заявили, що підірвали яму з понад 50 пораненими полоненими. Також зізналися в зачистці житлових будинків з вбивством всіх, в тому числі дітей.

Бойовики розповіли, що накази про вбивства віддавав особисто власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Він також схвалював терористичні методи і жорстокість.

Дивіться відео про те, як "вагнерівці" стратили підлітків і вбивали цивільних.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти