"Їй п'ять-шість років, а я вистрілив": вагнерівець розповів, як вбивав дітей у Соледарі та Бахмуті

17 квітня 2023, 16:05
За його словами, накази на звірства віддавав Пригожин. Тепер вбивця нібито хоче покарати всіх, хто причетний до цих злочинів.
Вагнерівець зізнався у вбивстві дитини
Вагнерівець зізнався у вбивстві дитини / скріншот з відео

Колишній "вагнерівець" Азамат Улдаров зізнався в звірствах, які здійснював в Україні за наказом ватажка ПВК "Вагнера" Євгенія Пригожина.

У розмові із засновником російської правозахисної організації Gulagu.net найманець розповів про жорстокі вбивства жінок і дітей. Також він заявив, що зробив контрольний постріл в голову маленькій дівчинці при зачистці Соледара.

"Те, що ми творили, коли заходили в Соледар і в Бахмут, ось це була сцена... Нам дали команду зачистити і знищити всіх... і ми йшли, вбивали всіх. Були жінки, чоловіки, пенсіонери, пенсіонерки та діти. Вона верещить, вона маленька дитина, розумієш. Їй п'ять-шість років, а я вистрілив, ти розумієш, контрольний. Я нікого не повинен був випустити, нікого. Була дана команда", - зізнався Улдаров.

відео дня

За його словами, накази на звірства віддавав Пригожин. Тепер Улдаров нібито хоче покарати всіх, хто причетний до цих звірств.

"По суті покарати хочу всіх. Хочу, щоб Росія та інші держави знали правду. Я не хочу війни. Я не хочу кровопролиття. Я цією рукою виконав наказ - вбив дітей",-додав колишній "вегнерівець".

Нагадаємо, раніше російського Зека Івана Россомахіна, якій воював у ПВК"Вагнера" проти ЗСУ, поліція країни-агресора Росія затримали через кілька днів після повернення додому ‒ за підозрою у вбивстві пенсіонерки.

Тим часом під Москвою знайшли кладовище найманців приватної військової компанії Вагнера, які були ліквідовані в Україні. На кладовищі в селі Маврино з'явилися ще 27 нових могил, які, очевидно, належать "вагнерівцям".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти