Звідки Путін бере гроші на утримання своїх двійників: Жирнов розкрив секрет

18 липня 2023, 16:07
Сергій Жирнов каже, що мільярдера і олігарха Путіна не хвилюють витрати.
Володимир Путін
Звідки Володимир Путін бере гроші на двійників / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Колишній нелегал КДБ СРСР і СЗР Росії, політемігрант у Франції, письменник Сергій Жирнов в інтерв'ю Главреду розповів, звідки у диктатора Володимира Путіна беруться гроші на пластичні операції і скільки він може витрачати на своїх двійників.

"У Російській Федерації немає питання грошей. Путін розглядає державний бюджет всієї Російської Федерації як свій власний. І в цьому Державному бюджеті, принаймні третина, а насправді половина доходів засекречені. І не має ніякого значення, скільки грошей на це виділяється – це зовсім не проблема для Путіна, в тому числі і для двійників", - говорить експерт.

Експерт каже, що мільярдера і олігарха Путіна не хвилюють витрати.

"Тим більше, що насправді вартість цих операцій була б висока, якби вони були на Заході. Якщо ви берете відомого пластичного хірурга, який за операцію бере по 100-200 тисяч доларів, а іноді навіть більше, адже у голлівудських зірок мільйонами розплачуються. У Путіна зовсім інше - у нього є якісь хірурги, які працюють на нього. Вони є функціонерами, їм дають палаци, дачі, машини, гроші, але це зовсім не ті гроші, які існують на відкритому ринку. Я не думаю, що утримання якоїсь людини таке вже дороге. Ви не будете їсти по три кілограми ікри кожен день, це погано для здоров'я. Навіть якщо ви фізично захочете витратити багато, ви ж не будете купувати Shateau Petrus кожен день по пляшці, яка коштує по 20 тисяч доларів. Але в будь-якому випадку, це абсолютно не ті витрати, які хвилюють мільярдера і олігарха Путіна", - сказав він.

Дивіться відео інтерв'ю з Сергієм Жирновим:

Хто такий Сергій Жирнов

Сергій Олегович Жирнов - полковник запасу другого розряду, колишній розвідник-нелегал. Журналіст, економіст-міжнародник, громадський діяч, правозахисник, міжнародний консультант, пише cyclowiki.org.

У 1999-2001 роках прославився своєю безпрецедентною історією зі спробою в судовому порядку отримати на руки диплом про закінчення Кі КДБ СРСР. Служба зовнішньої розвідки Російської Федерації з 1997 року відмовляється видати колишньому розвіднику-нелегалу Жирнову його власний диплом про закінчення давно розшифрованого шпигунського вузу під приводом небезпеки розголошення державної таємниці. Неординарна судово-шпигунська історія отримала широкий публічний резонанс в Росії і за кордоном.

Путін хворий - що відомо

У квітні генерал СЗР писав, що лікарі змінили стратегію лікування російського диктатора Володимира Путіна, тому що попередні дві терапії не дали результату. Нові препарати дали несподівану "побочку" - у господаря Кремля нібито трапився нервовий зрив.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти.

"Він хворіє вже дуже давно, я впевнений, що у нього рак. Я думаю, що він помре дуже швидко і, сподіваюся, що дуже скоро", - сказав Буданов січні 2023 року.

Водночас начальник ГУР додав, що Путін має кілька двійників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти