"Путін дуже скоро помре": Буданов заявив, що російський диктатор смертельно хворий на рак

4 січня 2023, 19:26
Керівник української розвідки вважає, що російський диктатор помре уже після перемоги України, бо війна має припинитися до його смерті.
'Путін дуже скоро помре': Буданов заявив, що російський диктатор смертельно хворий на рак
Російський диктатор смертельно хворий на рак / ua.depositphotos.com

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти.

"Він хворіє вже дуже давно, я впевнений, що має рак. Я думаю, що він помре дуже швидко і, сподіваюся, що дуже скоро", - сказав Буданов в інтерв'ю ABC News.

На уточнююче питання, чи отримували в ГУР цю інформацію від джерел, близьких до Путіна, Буданов відповів: "Так".

Керівник української розвідки також вважає, що російський диктатор помре уже після перемоги України, бо війна має припинитися до його смерті.

"Ця війна має закінчитися до його смерті. Ми її виграємо у 2023 році", - підкреслив Буданов.

Він також вважає, що після смерті Путіна у Росії відбудеться зміна влади. Буданов підкреслив, що "не варто боятися її трансформації, оскільки це піде лише на користь усьому світу".

Хто такий Кирило Буданов

Кирило Буданов (нар. 4 січня 1986, м. Київ) – український воєначальник, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор.

З 2014 року брав участь у російсько-українській війні, зазнав кілька поранень. У 2018-2020 роках виконував спеціальні завдання, інформація про які засекречена.

У середині 2020 року став заступником директора департаменту Служби зовнішньої розвідки України, а невдовзі очолив Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише Вікіпедія.

Що відомо про хвороби Путіна

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає небезпечним захворюванням. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили у ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, що має тісні зв'язки з владою РФ.

Кандидат психологічних наук Олена Рихальська заявила, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від глави Кремля позбудеться його ж оточення.

Як зазначив російський політолог і оглядач Валерій Соловей, стан глави Кремля з кожним днем погіршується. За його словами, у російського диктатора діагностовано рак підшлункової залози та рак простати. Путіна регулярно обколюють усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболювальними ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку. Окрім того, у російського диктатора діагностовано хворобу Паркінсона.

Більше новин про хвороби Путіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти