"Одним махом приєднати Грузію та Вірменію": Путін вирішив відкрити другий фронт - ЗМІ

5 вересня 2022, 09:55
Російський диктатор нібито вирішив почати нову війну проти Грузії. У доцільності відкриття другого фронту в Казахстані Путін засумнівався.
Володимир Путін
Володимир Путін нібито планує почати війну з Грузією / Фото УНІАН

У п'ятницю, 2 вересня, президент Росії Володимир Путін провів закриту нараду з постійними членами Радбезу РФ, під час якої обговорювалася ситуація на фронті в Україні та можливість відкриття другого фронту.

Як пише Telegram-канал Генерал СВР, російський диктатор Путін нібито нарікав, на те що "не вирішив питання з Казахстаном" цієї зими та не скористався належною мірою кризою, в якій опинився президент Касим-Жомарт Токаєв.

"Путін висловив різке невдоволення неузгодженими з ним діями Токаєва, допустивши при цьому набагато більше звичайної лайки у бік президента Казахстану", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Путін висловив сумніви з приводу доцільності відкриття другого фронту в Казахстані, віддавши перевагу Грузії.

"На думку президента Росії, "можна одним махом приєднати Грузію та Вірменію" знайшовши компроміс з Ердоганом щодо цього регіону", - пише Telegram-канал Генерал СВР.

Зазначимо, Telegram-канал Generall SVR нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ, який брав участь у великій кількості кремлівських "спецоперацій", володіє інформацією, недоступною громадськості.

Як повідомляв Главред, на початку серпня колишній президент Росії, заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв звинуватив владу Казахстану в геноциді росіян та заявив про відтворення СРСР. Також, за його версією, Казахстан - "штучна держава", а Грузії "не існувало".

12 серпня Telegram-канал Генерал СВР писав, що президент Росії Володимир Путін нібито вперше в кулуарах визнав, що розв'язана ним в Україні війна провалилася, і цю проблему потрібно терміново розв‘язувати. Вихід російський диктатор бачить у створенні нового "керованого хаосу", тобто ще однієї війни, з якої він вийде переможцем. В якості жертви господар Кремля розглядає дві країни - Грузію та Казахстан.

Нагадаємо, експерти та історики вважають, що після повномасштабного вторгнення в Україну Росія може також почати війну проти Грузії та Казахстану. Більше того, так звані політичні еліти РФ вже натякають на розширення масштабів агресії та мріють про "відновлення" СРСР.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти