"Боягуз і путінська підстилка": Парфьонова распекли в Мережі за мапу України без Криму

28 квітня 2020, 13:00оновлено 26 травня 2020, 15:57
Відомого фахівця з новітньої історії для широких мас Леоніду Парфьонову міцно дісталося на горіхи від населення.
Парфьонов
леонід Парфьонов потрапив у конфуз з картою України без Криму / УНІАН

Відомий російський телеведучий і блогер Леонід Парфьонов потрапив у конфузную ситуацію.

На своєму YouTube-каналі він випустив відео, присвячене найважливіших подій у новітній історії. На карті, якій ілюструвалися події 2006 року і українсько-російські газові війни, Україна була зображена без Криму, але замість цього до неї приєднали Молдову.

Після того, як Парфьонова та його команду жорстко розкритикували у коментарях до ролика користувачі Мережі, у описі з'явилося вибачення за технічні помилки в інфографіці".

"Вчимо історію по Парфьоновськи: 2006 рік: карта України без Криму, але з Молдовою, 2006 рік: карта Росії з Кримом", "Це переписування історії. Україна в 2006 році подається вже без Криму. Це фальсифікація! Леонід, Ви ж шанований журналіст . А займаєтеся фальсифікацією фактів!", "Крим доведеться повертати з репараціями. Чим раніше повернете, - тим меншою буде сума рахунку! У ваших же інтересах поквапити події. Тим більше, що дідусь вже на ладан дихає. Покваптеся, - є шанс все на плешивого маразматика згорнути!", ГАНЬБА!!!!! Це не технічна помилка, Ви просто боягуз!!!! Російський ліберал закінчується там, де починається питання про Україну!!!! ГАНЬБА Леоніду!!! Ви опинилися боягузом і такою ж путінської підстилкою, а може - навіть гірше. Вони хоч не приховують цього, а Ви...", - написали у коментарях обурені українці

Нагадаємо, раніше в Естонії понад 5 тисяч підручників з англійської мови з картою із зображенням анексованого Криму як частини Росії місцеве Міносвіти було змушене відкликати з естонських шкіл і виправити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти